Gáspár Laci a hitéből meríti az erejét

Egy balassagyarmati lakótelepen élte a hétköznapi kissrácok mindennapjait Gáspár Laci. Soha nem tudott egy helyben ülni, mindig kellett valami, amibe beleőrülhetett.

Csibészségben nem volt hiány, de a génjeiben hordozott mérhetetlen hitében sem. Ez a hit, a mai napig elkíséri, ebből meríti az erejét.

A Megasztár házban egy grafológus is megerősítette, hogy hite van abban, hogy tud teremteni, és céljait minden bizonnyal el fogja érni.

18 évesen a basszusgitár őrületében volt. Amikor a balassagyarmati zenészek lenézték őt, akkor megfogadta, hogy eljön az idő, amikor ők fogják kérni, hogy zenéljen velük Laci.

Ezt az időszakot a csalódások és megtapasztalások korszakaként élte meg. A „zenész becsület” mélyen él benne. A szakma és a szervezők is tudják, hogy megbízható, soha nem késett, bármilyen beteg is volt, koncertet nem mondott le soha.

Édesapja, Laci emlékeiben úgy él, mint egy hátsó gondolatoktól mentes, egyenes ember és példás családapa, aki nem az anyagi támogatással, sokkal inkább az erkölcsi értékekre való neveléssel segítette családját.

Mivel Laci élete a nyilvánosság előtt zajlik, nem tudta és nem is akarta elhallgatni magánéleti válságát, amikor feleségével szétváltak útjaik. Gyermekeit viszont soha nem hagyta el.

Amikor 2013 elején szétszedte a média, amiért már kártérítést is odaítéltek neki, akkor érezte, hogy milyen ereje van annak, ha a közönség szereti. Szerencsésnek érzi magát, hogy rengeteg erőt kapott, és ugyanennyit adni is tud.

Forrás: