A földsugárzások daganatos megbetegedéshez vezetnek

Fontos, hová tesszük ágyunkat, mert olyan tényezők mételyezhetik meg alvásunkat, amikre még álmainkban sem gondolnánk. A földsugárzás és a káros vízerek kihathatnak egészségünkre.

Tudnunk kell, hogy a Földet a mágneses pólusok irányába úgynevezett Hartmann-vonalak hálózzák be. A háló metszéspontjai okozzák a legtöbb kalamajkát, ugyanis ott kétszer olyan erős a sugárzás, mint máshol. Elmondható tehát, hogy a Hartmann-vonalak a Föld negatív és pozitív mágneses erőterének összecsapásának eredményei. Az is tény, hogy ezek az erővonalak zárt térben módosulnak a falak és a különböző tárgyak elhelyezése miatt.

vizerek

A radiesztéták, vagyis e vonalak kimérésére szakosodott emberek állítják, hogy a Hartmann-sávok éjfél és hajnali három óra között sugároznak a legerősebben. Tehát aki ebben az időszakban nyugtalanul ébred, annak álmatlanságának ez lehet az oka.

A föld alatti vízfolyások is negatív hatással lehetnek ránk. Ezek is keresztezik egymást, a szisztéma ugyanaz, mint a Hartmann-vonalak esetében. Veszélyességük abban rejlik, ha erős a vízfolyás.

A földből jövő sugárzások veszélyt jelentenek az élőlényekre nézve. A kutyák és a lovak elkerülik a geopatikusan terhelt helyeket, míg a macskák kifejezetten szeretik azokat. A filodendron szobanövény például rövid időn belül elpusztul ha ilyen helyre kerül.

hálószoba4

Hálószobánkat érdemes beméretni egy szakértővel, ugyanis a káros sugarak tönkretehetnek bennünket. A meghatározásához ingát, pálcát, rudat, rayométert használnak. Ezek lengési irányának megváltozása mutatja, hogy hová nem szabad feküdni. A fejfájás, a depresszió, a szédülés, hányinger és a daganatok megjelenése is mutatják, hogy mennyire kritikus a helyzet. Az észak-déli irányú vízelemek Parkinson-kort, gyomorvérzést és különböző immunbetegségeket okozhatnak.

Szakember segítségével kell beméretni a hálószobát, és krétával kell megjelölni a padlón a kritikus helyeket. Úgy érdemes az ágyat elhelyezni, hogy a sugárzás ne érhesse testünket. Ezek a veszélyes mezők felismerhetőek, mindig kérjük szakember segítségét! A szervezetünk számos veszélynek van kitéve, ne terheljük még az ehhez hasonló földsugárzásokkal is.

Forrás: