Michael J. Fox és Tracy Pollen otthona

Michael J. Fox a „Vissza a jövőbe” című sci-fi vígjáték sztárjának és feleségének Tracy Pollennek a völgyben elterülő otthonát ismerhetjük meg.

„Otthonülő típusok” állítja Marc Charbonnet a dizájner Michael J. Foxról és Tracy Pollanról, akiknek New Englanden épített egy házat, Pollan szüleinek a szomszédságában.

A kerttervező Jean Brooks sokféle évelő, színes növényt ültetett a kertbe.

Az építész, Charles Myer, úgy tervezte meg a házat, hogy a nappali egy hatalmas beépített kandallóval végződjön. Osborne & Little piros kanapészövet; Stroheim és Romann sárga kanapé és ottomán szövetek kapnak még helyet a nappaliban. Egy hatalmas szoba volt Michael legkorábbi kérése, jegyzi meg Myer, aki három oldalról is megközelíthető galériát alakított ki.

Michael J. Fox és Tracy Pollen otthona

A következő, ami szembetűnhet a különleges, 15 láb hosszú varrott szőnyeg, ami az egész padlót beteríti. A hálószobában, a Charbonnet által tervezett amerikai „takarószekrény” rejti a televíziót. „A szoba hangulatát, ugyanis megtörte és elrontotta volna a modern televízió” magyarázza Charbonnet. Chelsea Editions hímzett virágminták, Clarence House piros-rózsaszín kockás, Frette ágynemű teszi még egyedibbé a szobát.

Michael J. Fox és Tracy Pollen otthona

Talpas mosdókagylókkal és a szövet kárpittal igyekezte éreztetni a tervező a vidéki hangulatot a fürdőszobában. A nyári ház, Michael egyik kedvenc időtöltési helye, tulajdonképpen egy régi istálló, amit a birtokhoz csatoltak, és felújítottak. Scalamandré párna szövetek igazán barátságossá és meleg hangulatúvá varázsolják a helyet.

A 80 hektáros telek, körülvéve tejüzemekkel és a lovas farmokkal a völgyben terül el, és elér egészen egy kisebb hegy aljáig, mondja Myer, aki teraszt a nyugati homlokzatmentén helyezte el, hogy a házaspár gyönyörködhessen a kilátásban.

// vid4u.init(480,360,’9msjlKYrMD’,null,3);
// ]]>

Forrás: