Lady Gaga csodás házat vett magának

Gaga a hollywoodi dombok között, a Laurel kanyonban nézett ki magának egy csodás birtokot.

Gaga Gaudi stílusában

Valószínűleg meglehetősen sokáig kellene azért barkochbáznunk, hogy ki találjuk, kinek a házat vette meg a napokban az énekesnő. Többek között azért is, mert az egykori és néhai tulajdonosa annyira különböző világban mozgott, hogy eszünkbe se jutna ez a lehetőség. Pedig igaz a hír, miszerint Gaga Frank Zappa hét hálószobás, úszómedencés teniszpályás, önálló zenei stúdióval rendelkező házát vette meg a napokban. A birtokot júniusban hirdették meg eladásra, valamivel kevesebb, mint 5,5 millió dollárt kértek érte. Gaga végül lealkudta, így 5,25 milliót, azaz 1,43 milliárd forintnak megfelelő összeget fizetett érte.

A ház, amely két vendégházat is magába foglal, 1939-ben épült Tudor-stílusban. Bár kívülről nem látszik, de bent igazi luxust kínál, a tökéletes zenei stúdió mellett számtalan pihenőszobát, így többek között még egy olvasószobát is. A burkolatok természetes anyagból készültek, fából, márványból, bambuszból, sok helyen kézzel festett intarziás padlón lépdelhet majd Gaga. Ha pedig elunná magát, elég, ha csak kifárad a birtok elé, és végignézi a kőből készült mesés kerítést, ami leginkább a katalán építész, Gaudi varázslatos világát idézi meg.

Ahogy néhány évtizeddel ezelőtt mondták, Zappa és felesége, Adelaide a canyon királya és királynője volt. Így Lady Gaga már csak a hercegnői címre pályázhat, de ha jobban belegondolunk az sem olyan rossz rang egy ilyen névsorban.

Forrás: Hirado


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.