Sztárok konyhája – kukkantsunk be a pazar pompába!

A hírességek is szoktak főzni, ha nem is minden nap – s ebben ízlésüknek megfelelő helyiség segíti őket. A sztárok konyhája valószínűleg nagyobb, mint a miénk, s egyik-másiké minden képzeletet felülmúl. Lássuk őket!

Szívesen bepillantanánk a sztárok konyhájába?

Most megtehetjük, s ámulhatunk egy kicsit rajta. Akad híresség, akinél ez a helyiség egy valóságos kastély része, másé jobban hasonlít egy átlagember konyhájához. Lássunk néhány példát!

1.Gerard Butler: ez a gyönyörű hely a sármos színész Manhattani villájában található. A rusztikus hatású sztárkonyha érdekessége, hogy a szekrényeket maradék padlóburkoló anyagokból készítették.

gerald-butler-konyha

2.Will Ferrell: a komédiás híresség otthonában Ikea-stílusú sztárkonyha bújik meg, vagy inkább terpeszkedik. Méretes, levegős, kifinomult és modern, amelyet a falon egy Lichtenstein-nyomat egészít ki.

will-ferell-konyhaja

3.Giada de Laurentiis: ez a sztárkonyha tökéletesen illik egy séfhez. Acél eszközök, fémes csillogás, letisztult formák. Modern, tiszta hatás, ahol könnyű mozogni és dolgozni.

giada-konyhaja

4.Diane Keaton: a sztárok konyhái közül az egyik legvidámabb és legmeglepőbb a színésznőé! Mintha csak egy színpompás kötött ruha lenne – a kaliforniai otthon alapvetően barátságos vintage hangulatú, melyet 1950-es évek stílusa egészít ki – elnézve a króm felületeket.

diane-keaton-konyhaja

5.Will és Jada Pinkett Smith: hangulatos, meghitt sztárkonyha, amely tökéletes faberakások és gerendák varázsolnak meleggé. A tölgyből készült panelek kissé férfiasak, de a világos kiegészítők és a virágok nőiességet is csempésznek ebben a bámulatosan szép helyiségbe.

will-smiths-konyhaja

6.Sting és Trudy Styler: a londoni sztárotthon meglehetősen visszafogott, modern, letisztult hatást kelt, fehér és fémes felületek ötvözésével. Középen az óriási konyhasziget sokat segít az étel előkészítésében.

sting-konyhaja

7.John Legend: a színész háza szintén különleges élmény. Modern, függesztett lámpákkal, Emmerson Troop székekkel és egy igen formás ebédlőasztallal. Egyike azon sztár konyháknak, amelyekbe csak úgy dől be a fény, s varázsol megkapó hangulatot.

john-legend-konyhaja

Kölcsönözzünk néhány ötletet tőlük!

Forrás: https://napidoktor.hu/index.php


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.