Zséda belülről él

Egyedül, vagy csapatban, hullámos, vagy egyenes hajjal. színészként, vagy énekesként, Ő mindenhogy megállja helyét.

Zsédenyi Adrienn nem csak szép és sikeres, de ügyesen irányítja életének menetét. Színésznőként is kipróbálta magát; játszott az Arany János- és az Új Színházban, a Független Színpadon, és a Krétakör Színházban. Gyerekkorában hegedülni tanult, és 15 éves korától Sík Olga fejlesztette énekhangját. Hét évig tanult hegedülni és a művészi pálya mellett, jutott ideje megszerezni szociálpedagógusi diplomáját.

Számtalan magyar díjnak tulajdonosa. Nem csak a közönség, de a szakma is elismeri tehetségét, amely magyar zeneiparban nagy megtiszteltetésnek számít. Ám már szólókarrierje előtt ismert volt neve, hiszen a népszerű Cotton Club Singers alapító tagjai között szerepelt. 3301Miután kilépett a sikeres formációból, hogy egyedül próbáljon szerencsét hatalmas erőre és bátorságra volt szüksége. Elmondása szerint, ezeket legbelül, önmagában találta meg.

?Amikor összecsapnak a hullámok, és nem nagyon látok kiutat, akkor aztán tényleg le kell ülni, és át kell gondolni, hogy mi az, amit szeretnék. Tehát nem azt mondani magamnak, hogy ezt így nem, nem akarom, hanem azt, hogy mit akarok. Az mindig nagyon sokat segít, ha pontosan meg tudom fogalmazni, hogy mit szeretnék hallani a zenémben, mit szeretnék átadni az embereknek, hogyan szeretnék élni, hogyan szeretnék egy kapcsolatot megoldani – akár az üzleti életben, vagy akár a barátságokban -, és akkor abban hiszek, hogy ezt így bevonzza az ember.?

Forrás: