Zimány Linda évek óta küzd a traumáival – Pszichológus segít neki

Zimány Linda bevallotta, bizony évekig tartott attól, hogy ha a valódi arcát mutatja meg, akkor bántani fogják.

A Dancing with the Stars versenyzője ezzel nem mások orra alá akarja dörgölni a sokak által irigyelt sztáréletét. A hibák, nehézségek, rossz dolgok módszeres elhallgatása, a tökéletesség felvett álarca mögött egy egészen más okot kell keresni – számol be a Blikk.

Nagyon félek a sebezhetőségtől. A nyilvánosság előtt felnőni nehéz, szerintem tinédzserként belekerülni ebbe a világba, személyiségtorzulást okoz, mert mindig mindenkinek meg akarunk felelni. Amit persze, nem lehet, mert mindenki ítélkezik felettünk.

 

Engem is sokszor bántottak, kihasználtak, sőt, csúfoltak, aztán amikor a modellkedés miatt részben magántanuló lettem, ki is közösítettek. Ez egy gyerek, egy tini lelkében azért sok kárt tud okozni” – magyarázta Zimány Linda, aki azonban pár éve elkezdte feldolgozni az őt gyerekként, tiniként ért traumákat, mert szeretne boldog, teljes, lelkileg egészséges életet élni.

Dolgozom azon, hogy ne legyen bennem ennyi félelem: négy éve elkezdtem tudatosan fejleszteni a személyiségemet, pszichológushoz járok. Kifejezetten olyan terápiát csinálok, ami segít feldolgozni azokat a sérüléseket, sérelmeket, amit a gyerekkorunkból hoztunk és lehet, hogy már el is felejtettünk, de a tudatalattinkban ott van és bizony nagyon befolyásolják a felnőtt életünket, sokszor sajnos épp a rossz módon” – magyarázta Linda, aki úgy érzi, már sokat alakult, változott, gyógyult a lelke, de reméli, hogy a TV2 táncos műsora ad neki még egy lökést ahhoz, hogy a valódi énjét mutassa meg.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Videó – Zimány Linda szinte mindenre allergiás

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.