VV Anett hangosan ordított a fájdalomtól – Ez történt pontosan a szertartás után

Nem látott kígyókat és anyaszült meztelen sem volt, viszont pokoli kínokat élt át az ayhuasca szertartás után – VV Anett a Fókusznak mondta el, mi történt vele valójában a teaszeánsz után.

Az egykori valóságshow-szereplőt csaknem két hónappal ezelőtt eszméletlen állapotban, törött csontokkal találták meg egy spirituális szertartás után. Anett csigolyatörést szenvedett, továbbá öt bordája és a sarokcsontja is eltört. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy miután megtalálták, azonnal egy öt és fél órás életmentő műtéten esett át.

Hetekig képtelen volt beszélni a történtekről, most úgy érzi, végre el tudja mondani, mi történt aznap este, amikor legjobb barátnőjével, Sáfrány Emesével részt vettek azon a bizonyos teaszeánszon.

“Emlékszem, mondtam Emesének, hogy én már furcsaságokat látok. És egyszer csak beütött…” – mesélte a Fókusznak Anett, aki az átélt borzalmakat még a legrosszabb ellenségének sem kívánja. – “Bárcsak kígyókat láttam volna, konkrétan én a sátánt láttam. Tényleg azt képzeltem, hogy a sátán belém akar költözni. A nőt, aki a szertartást tartotta, őt a sátánnak láttam.”

A szertartásvezető korábban azt mondta Anettnek, hat óra alatt kiürül a szervezetéből a tea, ezért úgy készült, hogy reggel simán hazavezet majd. Ehhez képest csak egy rövid ideig érezte tisztának magát.

„A hölgy bement a házba, lefeküdt aludni, én is lefeküdtem, Emese elaludt. Olyan volt, mintha aludnék, de valójában végig harcoltam, hogy nekem ebből ki kell jönnöm, de nem tudok. Azt képzeltem, hogyha elalszom, akkor örökre bent ragadok, nem fogok kijönni, ezért próbáltam magam felkelteni” – mondta VV Anett.

Kapálózott és pofozgatta magát, nehogy elaludjon, végül barátnőjét, Emesét is felkeltette. Ekkor már hajnalodott. Emese megpróbálta marasztalni, végül beadta a derekát és elment a táskájáért a közeli táborhelyhez, hogy hazainduljanak. Ekkor döntött úgy Anett, hogy egyedül útnak indul.

„Először elindultam az úton a kocsim irányába, bár jobb, hogy így nem ültem autóba. És az volt a fejemben, hogy ezek az emberek megtalálnak, ha az úton vagyok. Ezért befutottam az erdőbe” – tette hozzá Anett, aki hallucinációja alatt mindvégig az sátánnak látott szertartásvezető elől menekült. – “Azt éreztem, hogy átvert minket, kirabol minket, teljesen rossz érzéseim voltak. A helyszínről akartam elmenekülni.”

Órákon keresztül rohant, amikor kiért ahhoz a szőlőshöz, ahol végül később magatehetetlen állapotban megtalálták. Azt mondja, amikor odaért, már félhomály volt. Tisztán emlékszik a pillanatra, amikor meglátott ott egy magaslest.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Így hathatott VV Anettre az ayahuasca

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.