VV Anett elhagyhatta a kórházat – Sokáig tart a teljes felépülés

Hazaengedték a pécsi klinikáról Béres Anettet. Az egykori ValóVilág-sztár három hetet töltött kórházban egy balul sikerült misztikus tea­szeánsz után, mindeddig nem tudni, hogyan szerezte horrorsérüléseit. A felépülése jól halad, édesanyja otthonában lábadozik tovább.

Három hete került kórházba egy bizarr szertartás után VV Anett, aki barátnőjével, Sáfrány Emesével vett részt a szeánszon. Egy ayahuasca nevű főzetet ivott, amitől hajnalban hallucinációi támadtak, és csak reggel bukkantak rá egy Siklóshoz közeli erdőben, súlyos sérülésekkel. A pécsi klinikára szállították az egykori valóságshow-szereplőt, és az életét egy több mint hatórás műtéttel mentették meg az orvosok. A bokája szilánkosra tört, a bordája is, és át is szúrták a tüdejét, sőt a csigolyái is megsérültek, olyannyira, hogy mint korábban arról beszámoltunk, újra kellett tanulnia járni. Anett azonban nem adta fel a harcot, szépen javul az állapota, így nem marasztalták tovább a kórházban.

“Augusztus 2-án engedték ki a kórházból Anettet. Úgy tudom, az orvosok még egy utolsó röntgent készítettek, ami után úgy döntöttek, olyan szépen gyógyul, hogy hazamehet. Nem szeretett volna nagy felhajtást, csendben akart távozni a kórházból” – írta levelében egyik olvasónk, aki éppen látta, amint Anettet hazaengedik a kórházból.

A Blikk hívta Anettet is, hogy érdeklődjön az állapotáról. Az egykori villalakó SMS-ben válaszolt az érdeklődésre.

„Igen, hazaengedtek. Anyukámnál vagyok!” – írta Béres Anett. – “Olyan, mintha újra kislány lennék, anyu ápol. Nagyon jó dolgom van, újra átélem a gyerekkorom, nem magamra kell főznöm, takarítanom. Most mindent megcsinál helyettem! Nem volt ­rossz helyem a kórházban sem, nagyon lelkiismeretes, gondoskodó ápolók dolgoznak ott, ahol feküdtem! Hiányozni fognak, mert közel kerültek hozzám!”

A Blikk úgy tudja, további rehabilitációra lesz szüksége. Ám immár minden akadály elhárult, hogy szerettei körében, nyugodt körülmények között gyógyulhasson és feldolgozhassa az őt ért súlyos traumát.

“Sajnos, a teljes felépülése nagyon hosszadalmas lesz, az orvosok szerint akár egy évig is eltarthat, de jó esélye van arra, hogy maradandó károsodás nélkül megússza az esetet” – mesélte korábban lapunknak egy neve elhallgatását kérő informátor. Béres Anett a furcsa szeánsz és a balesete kapcsán a közösségi oldalán beszélt korábban, posztjában megköszönte követőinek és barátainak a sok aggódó üzenetet és szeretetet, valamint azt is elárulta, hogy a rendőröknek és az őt megtaláló férfinak köszönheti az életét.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Így hathatott VV Anettre az ayahuasca

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.