Így nézhet ki most Michael Schumacher?

Michael Schumacher tragikus 2013-as síbalesete óta családja féltve őrzi a Forma–1-es pilóta magánéletét, az állapotát érintő újságírói kérdésekre egyáltalán nem válaszol, és fotót sem láthattunk róla azóta.

Hidreley Leli Diao brazil művész szuperrealisztikus alkotásaival ejti ámulatba az internetet. Ezúttal Schumacherről posztolt képet. A Photoshop, a FaceApp, a Gradient és a Remini keverékét használva Diao képei rendkívül élethűek és részletesek, ezek segítségével alkotta meg a legendás autóversenyző fotóját.

Hogy hogyan is nézne ki napjainkban az 54. születésnapján, ITT NÉZHETED MEG.

 

Michael Shumacher

Michael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett súlyos fejsérüléseket, amikor a sípályáról lefutva egy köves részre ért és elesett a francia Alpokban. A hétszeres Forma–1-es világbajnok koponyaalapi törést és súlyos agyi traumát szenvedett – annak ellenére, hogy bukósisak volt rajta. Semmi biztosat nem tudni a legendás sportoló állapotáról, de rajongói továbbra is reménykednek, hogy egyszer egészségesen láthatják viszont a világhírű sportolót.

A német autóversenyzőről 2021 szeptemberében dokumentumfilm is készült, Michael Schumacher: Az igazság nyomában címmel. Ebben egy idegsebész kijelentette, nem hiszi, hogy valaha ugyanolyannak láthatnánk viszont a világbajnokot, mint ahogy megismerhettük. Schumachert hosszú orvosi rehabilitációja után jelenleg családja körében, a Genfi-tó partjánál fekvő Glandban található otthonában ápolják.

Olvasd el ezt is!

Így van most a Bosszúállók brutális balesetet szenvedett sztárja – Jeremy Renner a kórházból üzent

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.