Videó – Tudatosan készül az anyaságra Marge

Kiderült, mi ihlette a Morning Light című dalt: az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőse, Marge nemrégiben meglepte rajongóit és Facebook oldalán hozta nyilvánosságra, hogy várandós.

A 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntősei közül azonnal kitűnik a gyönyörű szőke énekesnő, ám a hírek szerint nem csupán különleges hangja és bájos külseje teszi őt egyedülállóvá: Marge ugyanis hamarosan anyai örömök elé néz! A Dal 2014 versenyzője a napokban közösségi oldalán osztotta meg a jó hírt rajongóival, és feltöltött egy képet domborodó hasáról.

„Tavasszal ifjú taggal bővül a Marge.  Most már bevallhatom, hogy ki inspirálta legjobban a Morning Light-ot” – jegyezte meg bájosan az énekesnő.

Hallgasd meg Marge Morning light című dalát!

Marge mindig is talpraesett és önálló egyéniség volt: korán kezébe vette sorsát, és elköltözött otthonról, hogy zenész és előadóművész legyen, illetve zeneterápiát tanulhasson. Az érettségi után bátran belevágott a külföldi kihívásokba és több országban dolgozott előadóként, dalszerzőként. Az énekesnő hasonló magabiztossággal várja első gyermekét is és tudatosan készül az anyaságra. Terhessége kezdete óta egy grammot sem hízott, és egyre kirobbanóbb formában van.

„A népi hiedelmekkel ellentétben egy terhes nőnek nem két ember helyett kell enni, és a mozgás is nagyon hasznos, közelebb hoz minket egymáshoz. A várandósság alatt rendszeresen sportolok, és odafigyelek, hogy a kedvenc ételeinket házilag készítsem el” – mondta a gyönyörű énekesnő, aki terhessége ellenére bátran nekivágott az élő fellépésekkel járó eurovíziós dalversenynek. – „Fontosnak tartom abban a szemléletben várni a kisbabámat, hogy a várandósság ideje alatt is szülőnek és előadónak is meg kell maradnom. Sem a babával, sem önmagammal nem tehetem meg, hogy otthon pihenegetek: az inspiratív, élvezetes munka a babának is nagyon jót tesz. Ezt pedig nemcsak én gondolom így, az eddigi összes vizsgálat ezt mutatja!” – fűzte hozzá a hatodik hónapban járó kismama, aki azt is elárulta, Morning Light című dalában számos helyen utal születendő gyermekére.

Az énekesnővel A Dal 2014 január 25-i elődöntőjén találkozhatunk legközelebb.

Forrás: