Tücsi orvos szülei otthon gyógyították lányukat

Az egzotikus szépségű Aryee Claudiát, alias Tücsit mostantól még többször láthatják a képernyőn a SportKlub nézői. A Híradó napi négy alkalommal élőben jelentkezik, Tücsi pedig – Világi Péterrel és Léderer Ákossal váltásban – folyamatosan tájékoztatja a rajongókat a sportvilág eseményeiről. Az egyre nagyobb rajongótáborral bíró tévés családja kezdetben meglepődött, amikor kiderült, hogy a lány az orvosi hivatás helyett a médiát választja.

A nézők egyre többet láthatják a bájos műsorvezetőt, így Tücsinek bőven van alkalma belerázódni a feladatba. „Jól érzem magam a kamera előtt, sokkal magabiztosabb lettem így, hogy napi négyszer jelentkezünk élő Híradóval. Arra kell odafigyelnem, hogy pozitív híreknél sokszor elragad a hév, ilyenkor tudatosan lassítanom kell magam. Szerencsére az embereknek tetszik, amit csinálok, hihetetlenül jó érzés az a sok visszajelzés, amit kapok. Így igazán jól tudok inspirálódni és fejlődni” – mondta Tücsi.

Most már nem vitás, hogy a képernyős életmódot Tücsi számára találták ki, ám ez nem volt mindig ilyen egyértelmű. Mivel családjában gyakorlatilag mindenki orvos, magától értetődő volt, hogy ő is erre az útra lép. „Ízig-vérig orvos családból származom, a testvérem és a szüleim is ezt a pályát választották. Gyakran előfordul, hogy az asztalnál a többiek latinul folytatnak le egy beszélgetést, én vagyok az egyetlen, aki semmit sem ért az egészből. Sőt, szükség esetén a családtagjaim kisebb beavatkozásokat is elvégeznek egymáson. Nekem sem kellett soha kórházba mennem, előfordult, hogy otthon kaptam meg az infúziót.”

tucsi_csalad2

Tücsi azonban hamar rájött, hogy hozzá sokkal jobban illik egy olyan világ, amelynek középpontjában a kommunikáció áll. A családon belül ez a vonal is megtalálható, Emília a família másik „nagyszájú” tagja. A nagynéni Svájcban él, így nem tudja figyelemmel kísérni Tücsi tévés bejelentkezéseit, de a távolból is büszke unokahúgára. Nemrég hosszú idő után végre újra találkoztak és megismételték a korábbi családi fotókat. Azóta természetesen a család is megbékélt az elkerülhetetlennel: Tücsi számára a stúdió és nem a rendelő a legotthonosabb közeg.

Forrás: https://napidoktor.hu/