Tóth Gabi, az energiabomba

Állandóan pörög, neve egyet jelent a minőséggel. Gabinak annyi az esélye arra, hogy hétköznapi, unalmas életet éljen, mint az utolsó fagyinak a gyerekzsúron.

Szakmailag hatalmas elismerésként éli meg, hogy 25 évesen a mentorok között ülhet, de ezért Ő nagyon sokat és nagyon keményen megdolgozott.

Egymás után kétszer is elnyerte az év énekesnője díjat, tavaly pedig a Bravo Otto díjazottja lett az év legjobb női előadója kategóriában, és ugyanebben az évben a Viva Comet gömböt is hazavihette.

Rengeteg munkája mellett kevés idő jut a családjára, barátokra és párkapcsolatára. Robival, a párjával távkapcsolatban élnek, de tudja, hogy átvészelik majd ezt az időszakot. Robinak köszönheti, hogy a szerelem mellett belépett az életébe a tánc is, amit szintén maximális erőbedobással gyakorol.

A pozitív gondolkodás híve, érdekli az agykontroll, a reiki és rendszeresen jógázik. Szomorúan látja, hogy az emberek szeméből eltűnt a csillogás és feladatának tartja, hogy legalább a dalaival segíteni tudjon.

Tíz évig élt pánikbetegként, amiből sikeresen kigyógyult. „Úgy múlt el, hogy egyszer, amikor jött egy ilyen pánikroham úgy 3-4 évvel ezelőtt, akkor teljesen elengedtem, átengedtem magamon és felerősítettem, hogy tudjam honnan indul, miért kapom ezt, mitől van, és azóta nem volt.”

Forrás: