Pordán Petra nem tudta kivédeni a motorbalesetet

Pordán Petra a férje által kedvelte meg a motorozást. Olyannyira, hogy a speed-motorozás lett a páros egyik kedvenc hobbija. Biztonságukra nagyon figyelnek, ám egy balesetet így sem tudott elkerülni a rádiós műsorvezető és férje.

Szinte már az egész országot bejárta két keréken Pordán Petra és férje. A rádiós műsorvezetővel párja, Balogh Tamás – aki a MotoGP műsorvezetője – kedveltette meg a motorozást, ami végül közös hobbijuk lett.

„A férjem révén ismerkedtem meg a motorok világával. Neki régi nagy szerelme ez, nekem pedig általa lett az. A speed motorok a kedvenceink, egy ilyennel járjuk az országot, mikor időnk engedi” – mondta a 95.8 Sláger FM műsorvezetője, aki jó idő esetén két kerékre pattan férjével.

Nekem nincs jogosítványom, így abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy mindig utas vagyok a férjem mögött. Szeretem azt a szabadságérzést, amit a motorozás ad. Ha jó idő van gondolunk egyet, motorra ülünk és már ott is vagyunk a Balatonnál. Belföldön sokat utazunk így, nagyon élvezzük, ha motorral mehetünk bárhová” – árulta el a csinos műsorvezető, aki egy kisebb balesetet is átélt már férjével.

„Mindig nagyon ügyelünk a biztonságra, komoly védőfelszerelésben ülünk csak motorra, a bukósisaktól kezdve a gerincvédőn át, mindennel igyekszünk védeni magunkat egy esetleges baleset következményeitől. Eddig egyetlen alkalom volt, amikor mindkettőnk szívverése megállt egy pillanatra. Nagy sebességnél nekünk repült egy galamb, amitől mindketten megijedtünk. A férjem ura maradt a helyzetnek, így nem történt nagyobb baj. A történtek után lelassított, félreálltunk és megnyugtattuk egymást. Ilyen bármikor előfordult, de remélem többször nem kell hasonlót átélnünk” – emlékezett vissza Pordán Petra.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.