Marton Adri és családja lakóautóval fedezte fel Magyarországot

Majdnem belecsúsztak a szakadékba, eleinte alig tudtak aludni, és volt, hogy azt sem tudták, merre mennek. Adri azt mondja, élete egyik legjobb vakációján van túl, amely még közelebb hozta őt és a szeretteit.

Marton Adrienn és családja egy különleges hazai vakációra ment, még a lezárások előtt. Ugyan a gyönyörű gasztroműsorvezető és szerettei ezt az időszakot általában Cipruson szokták tölteni, a kialakult helyzet miatt úgy döntöttek, hogy egy lakóautóval barangolják be Magyarországot. Adri nem először vág neki egy ilyen kalandos túrának: 14 éves volt, amikor az öccsével és a szüleivel két hetet töltöttek Olaszországban, ahová szintén lakókocsival mentek.

„Fantasztikus volt az a nyaralás. Azóta vágytam egy hasonlóra” – meséli Marton Adrienn, az Adri’s Kitchen tv-műsor háziasszonya. – “Régóta mondogattam a férjemnek és a két fiamnak, hogy egyszer próbáljuk ki mi is. Így hát elhatároztuk, úgy fedezzük fel hazánkat, hogy visszük magunkkal a házunkat” – mesélte nevetve Adri, aki a kisebb kellemetlenségek ellenére is kifejezetten élvezte a kirándulást.

„Nekem nagyon bejött a budai mindennapok után a vándorélet. Arra is rájöttem, hogy imádom a spontaneitást, és azt is, ha kapok egy jó adag adrenalin löketet. Ezekből pedig akadt jó néhány. Első éjszaka például szinte semmit nem aludtam, legalább tízszer felébredtem, minden kis zajra. Aztán beszorultunk egy gödörbe, és alig tudtuk kihúzni az autót. A többiek folyton kérdezgették, hogy hova megyünk, én meg azt feleltem, hogy nem tudom. Majd kitaláljuk.”

A család járt a Tapolcai-tavasbarlangnál, a Szigligeti Várnál, a tihanyi Belső-tónál, Hévízen és a Káli-medencében is. Adri azt mondja, nem kell messzire utazni ahhoz, hogy csodaszép és különleges tájakon találjuk magunkat.Magyarország gyönyörű, ezernyi felfedezésre váró helyszíne van, ez a mini-vakáció pedig még közelebb hozott minket, még jobban egymásra találtunk.”

Adri szerint egy lakókocsis hazai barangolást mindenkinek ki kell próbálni.

Általában szendvicseket ettünk, a Szigligeti Várnál pedig forró teát ittunk, és háromszor mentünk vissza egy nénihez, annyira finomak voltak a kiflijei. Hatalmas élményt jelentett nekünk, hogy kiszakadtunk a megszokott utazási kényelemből” – mondta mosolyogva Adri. – “Azok a legértékesebb és legboldogabb pillanatok, amiket a szeretteinkkel tölthetünk, főleg a mai világban, amikor nem tudni, hogy mit hoz a holnap.

Forrás: https://napidoktor.hu/index