A szörnyű tragédia után, megszületett a sztárpár harmadik gyermeke

Chrissy Teigen életet adott férjével, John Legenddel közös harmadik gyermekének.

Öt főre bővült John Legendék családja. A büszke szülők az Instagramon árulták el, hogy megszületett harmadik gyerekük, aki az Esti Maxine Stephens nevet kapta.

John és Chrissy az örömhír bejelentéséhez ugyanazt a fotót osztották meg. A képen a sztárpár két idősebb gyermeke, a 6 éves Luna és a 4 éves Miles tarja karjaiban az édesdeden szundikáló kistestvért.

„Január 13-án, péntek este megszületett Esti Maxine Stephens. A házunk csordultig telt szeretettel és örömmel. Csodálom Chrissy erejét és kitartását, és annyira izgatott vagyok, hogy látom, ahogy Luna és Miles magához öleli a kishúgát. Elmondhatatlanul hálás vagyok, de ez a szó sem elég, hogy kifejezze azt, amit igazából érzek” – írta a fotó mellé az énekes.

A 37 éves modell, Chrissy Teigen öt hónappal ezelőtt jelentette be, hogy állapotos, miután mesterséges megtermékenyítésen esett át. 2020 szeptemberében a pár elvesztette fiát Jacket, a feldolgozhatatlan tragédiával kapcsolatban Teigen később elárulta, hogy életmentő abortuszon esett át.

Olvasd el ezt is!

Teherbe esés – Mennyit kell várni abortusz, vagy vetélés után?

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.