Ledöntötte a COVID az oltatlan Kóbor Jánost

Tarol a koronavírus a zenészek között: kórházba került Kóbor János és Bunyós Pityu.

Az Omega legendás frontembere lapunk információja szerint pár napja már betegeskedett, programot is le kellett mondania, majd a felesége unszolására befeküdt egy klinikára – számol be a Blikk.

A hír nagyon aggasztja Kóbor zenésztársait és a legendás együttes rajongóit, akik egyként reménykednek abban, hogy nincs komoly baja a 78 éves énekesnek.

“Pár napja lett rosszul, és ugyan ő nem veszi komolyan az ilyesmit, nem retten meg egy kis betegségtől, de a felesége, Zsóka nem kockáztatott” – mesélte egy, a családhoz közel álló barát. – Azt mondta, nem szabad várni, azonnal kórházba vitte a férjét, akit bent is tartottak.

Fotó: 123rf.com

Azt nem árulták el, mit találtak az orvosok, így nem csoda, hogy aggódnak a barátok a zenész egészsége miatt, ugyanis Kóbor korábban többször is hangot adott annak, hogy nem oltatja be magát koronavírus elleni vakcinával sem.

“Sosem oltatom be magam semmivel, az influenza elleni vakcinát sem kértem, és ezt sem fogom” – nyilatkozta tavaly a Blikknek Kóbor, aki nem híve az oltásoknak, ám a járvány az elmúlt hetekben ismét felerősödött, a betegséggel kapcsolatos számok folyamatosan emelkednek, a fertőzés egyre gyorsabban terjed, a nyolcadik ikszet taposó zenész pedig a kora miatt fokozottan veszélyeztetettnek számít.

A zenészvilág tehát ismét az egyik ikonjáért aggódik, hiszen még nincs egy éve, hogy egy másik közkedvelt, idős művész, Balázs Fecó is a súlyos betegség áldozata lett. A Korál legendája – Kóborhoz hasonlóan – maga ment kórházba, mert rosszul érezte magát és aggódott a koronavírus miatt, ám hiába a gondos ápolás, az állapota folyamatosan romlott és a szervezete végül feladta a harcot.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Életmentő műtéten esett át Bodrogi Gyula

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.