Életmentő műtéten esett át Bodrogi Gyula

Pokoli fájdalmakkal került kórházba Bodrogi Gyula. A Nemzet Színészét azonnal meg kellett operálni. 

„Képzeljék, már itthon vagyok!” – kezdte örömmel a színész a Borsnak, akire az elmúlt napokban több rossz hírt is kapott. Nagyon hálás az orvosainak, amiért ilyen profi munkát végeztek, miután azonnali műtétre volt szüksége egy sérv miatt. Azt is megtudtuk tőle, mennyi idő kell ahhoz, hogy újra a régi legyen. -“ Azt mondták, hogy 2-3 nap lesz a lábadozás. Ezt már fél lábon is ki lehet bírni” – mesélte derűsen a színész.

Bodrogi Gyula a legnehezebb helyzetekben is meglátja a dolgok jó oldalát.

“Most éppen nem játszom a színházban és bár sosem öröm egy műtét, de legalább nem ütközött egyetlen előadással sem” – árulta el Bodrogi, aki most azt is elmondta, hogy pontosan mi okozta az ijedtséget. – “A sérvemmel volt gond” – tette hozzá Bodrogi szűkszavúan, majd kifejtette, hogy nem ez volt az első eset, hogy meggyűlt vele a baja.

“Hosszú-hosszú évek óta élek, küzdök ezzel, átestem már miatta néhány műtéten” – mesélte, s azt is elmondta, hogy a szóban forgó elváltozás egy lágyéksérv volt. Az ilyen típusú sérvek általában akkor fordulnak elő, amikor valaki nehéz tárgyat emel vagy megerőlteti magát, de az ő esetében nem tudni, mi válthatta ki a problémát.

Csak azt vettem észre, hogy van ott egy nagy dudor. Korábban is operáltak már vele, akkor beültettek egy hálót, de sajnos most ez sem volt elég ahhoz, hogy megakadályozza a bajt” – fejtette ki a színész, aki alig várja, hogy a felépülése után ismét színpadra álljon.

Videó – Bodrogi Gyula 80 évesen is remek formában!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.