Király Gabi különleges kezeléssel tartja fiatalon a bőrét

„A szépség kortalan” – vallja Király Gabi stylist, aki az ötödik iksz után különleges arcfiatalító eljárásokkal tartja karban a bőrét. Legutóbbi beavatkozást gyermekei, Király Linda és Viktor koncertje előtt végezte el rajta kezelőorvosa, dr. Kriston Renáta.

Arcunk életkorral járó „hibáit”, így például a megereszkedett bőrt, a pigmentfoltokat, a ráncokat mindig egyik napról a másikra fedezzük fel. Így történt ez Király Gabival is, aki azonban rendkívül lényegesnek tartja, hogy egy nő ötven felett is foglalkozzon magával. Stylisként különösen odafigyel arra, hogy megőrizze csúcsformáját.

„Fontos, hogy a kinézetem tükrözze a fiatalos személyiségemet, és az sem mellékes, hogy a gyerekeim büszkék legyenek rám” – mondta el a stylist, aki hosszan gondolkozás után, bőrgyógyász ismerőse, dr. Kriston Renáta tanácsára próbált ki két modern eljárást: először a vékonyszálas kontúrterápiát.

Király Gabi

„Aludtam rá párat, és végül nagyon jó döntésnek bizonyult, hogy belevágtam! A bőröm úgy vált fiatalabbá, hogy közben természetes maradt az összhatás, megmaradtak a saját vonásaim” – árulta el a stylist, aki a vékonyszálas kontúrterápia után kedvet kapott egy másik eljáráshoz, a mikrofókuszált ultrahangos kezeléshez is. – „Mindkettő fájdalommentes volt, és a beavatkozások után pár nappal – „árulkodó” nyomok nélkül – el tudtam menni Viktor és Linda koncertjére. A kezelések hatása 3-6 hónap után teljesedik ki, így a változás nem egyik napról a másikra, hanem fokozatosan történik. Az eredmény azoknak igazán megdöbbentő, akikkel ritkábban találkozom” – mesélte Gabi.

Dr. Kriston Renáta szerint az egyénre szabott esztétikai kezelések az igazán hatékonyak. „Megfelelő kozmetikumokkal hosszú ideig karban tarthatjuk fiatalos külsőnket. Amikor ez már nem elég, szükségessé válhatnak professzionális orvos-kozmetológiai beavatkozások, ám nagyon fontos, hogy a kezelőorvossal konzultálva, mindig egyénre szabott megoldást válasszunk. Olyat, amely a legideálisabb, legtermészetesebb esztétikai eredményt adja” – tett hozzá el a szakorvos.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.