Janicsák Veca súlyos műtéten esett át – Többé nem lehet gyermeke

Janicsák Veca élete legnehezebb időszakán van túl: méhnyakrákot diagnosztizáltak nála, melynek következtében el kellett távolítani a méhét, eközben pedig házassága is tönkrement.

Janicsák Veca 2019-ben szerepelt férjével, Ladányi Jancsó Ábellel az Ázsia Expressz második évadában, ám a magánéletéről mindig is ritkán nyilatkozott. 2016 januárjában született meg kislányuk. Amikor Emma másfél éves volt, pár hónapra különváltak, majd újra egymásra találtak, az esküvőjüket 2017 augusztusában tartották.

Nyolc éve éltek együtt, és három éve voltak házasok, amikor 2020 júliusában elárulták, válságba került a házasságuk, hosszú hónapok kemény munkájára, terápiára is szükségük volt, hogy ismét harmonikus legyen a kapcsolatuk. A házasság mégis válással végződött, erről és élete legnehezebb szakaszáról az énekesnő először a Glamour magazinnak adott exkluzív interjúban mesélt.

Janicsák Veca és volt férje, Ábel

A 32 éves sztár úgy érezte, hogy elkerülje a pletykákat, itt az ideje megosztani, milyen egészségügyi és párkapcsolati problémákkal küzdött az elmúlt években. Már a várandósságára is kisebb csodaként tekintett, ami nem volt zökkenőmentes, egy miómával küzdött, veszélyeztetett terhes volt. A kislánya születése után egy évvel megműtötték, sikeresen eltávolították a miómát, de az operáció után újabb betegségek nehezítették meg az életét – számol be a Femina.

Autoimmun betegség alakult ki nála, mélyvénás trombózist kapott, 2020-ban pedig egy nőgyógyászati vizsgálat során méhnyakrákot diagnosztizáltak nála, és a vizsgálatok kimutattak egy újabb miómát, ami folyamatos fájdalmat okozott.

Az orvosom megkérdezte, akarok-e még gyereket, ha úgy döntök, ez lett volna az utolsó lehetőségem, de egyáltalán nem volt biztos, hogy sikerülni fog. Nem akartam kitenni magam újabb megpróbáltatásoknak, a kislányomnak szerettem volna adni minden időmet.

A nagyon hosszú, komplikált műtét alatt kiderült: a méhem sajnos nem menthető, el kell távolítani”

– mondta el a magazinban.

A műtét után egy reggeli műsorban megkérdezték tőle, mikor jön a második baba, és más alkalmakkor is el kellett terelnie a témát. Mára megtanulta helyén kezelni az őt ért támadásokat, őszinte tud lenni magával, de nem tagadja, pszichológus segítségére is szüksége volt. Nemcsak a saját, a családja múltját, a követett mintákat is megvizsgálta.

Az elmúlt két évben megtanultam elfogadni a segítséget, megtanultam letenni bizonyos terheket” – árulta el Janicsák Veca, aki arról is a Glamournak beszélt először, hogy elvált. – “Nem hibáztatom a volt páromat a történtekért, hiszen egy párkapcsolatban is mindig kettőn áll a vásár, de az biztos, ha a tested ilyen mértékben jelez, akkor egészen bizonyos, hogy nem vagy jó helyen, vagy nem vagy kellőképpen értékelve. (…) Nekem a válás mellett kellett döntenem, hogy visszanyerhessem önmagam.”

A múltat lezárva, most erősebb és kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Az önmagunkkal vívott harcot és a megújulást szimbolizálja a Gravitáció című klip is, amely mind zeneileg, mind látványvilágát tekintve az énekesnő saját szerzeménye. A dal a hamarosan megjelenő új albumának egyik előfutára.

„Nagyon nehéz, törékeny és tanulságos időszakot tudhatok magam mögött, amiből rengeteget fejlődtem és épültem. A magánéleti drámáink mögött valójában mi magunk állunk, legtöbbször mi vagyunk a saját akadályaink és ellenségeink. A klip a harcot, amit valójában önmagunkkal vívunk és az elmúlt fejezetek lezárását szimbolizálja a képsorok végén eldobott bokszkesztyűvel. Egy ideje új időszámítás kezdődött az életemben, ami zeneileg is plusz energiákat szabadított fel bennem. Ezen hónapok szüleménye a régóta ígért új album is, amellyel április 8-án debütálunk egy budapesti lemezbemutató koncerten, a live act formációmmal közösen. A Gravitáció nem csupán magánéleti vonatkozásban mérföldkő számomra, mivel a szöveg és a dal is saját szerzemény, emellett a rendezés és a teljes látványvilág is – beleértve a beauty és a styling elemeket – önálló munka útján született. A klipben három szerepet játszom el, ezáltal olyan oldalamat is láthatja a közönség, amelyet korábban nem. Egy felszabadult, őszinte és boldog Veca köszön vissza, aki a megpróbáltatások után újjászületett, erősebb, mint valaha, és már nem szeretne másoknak megfelelni” – mesélte a Glamournak az énekesnő.

Olvasd el ezt is!

Nőgyógyászati műtét vár Janicsák Vecára!

 

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.