Nőgyógyászati műtét vár Janicsák Vecára!

Gigantikus koncertre készül Janicsák Veca az első önálló nagylemezének megjelenése alkalmából, ami előtte egy örömteli eseményben volt része, utána viszont nehéz időszak következik számára.

Nagyszabású koncertre készül Janicsák Veca abból az alkalomból, hogy az X-Faktorban előadott versenydalai után végre megjelenik első önálló szólólemeze is. A 17 dalt tartalmazó bemutatkozó album – amelyen többek közt a már internetről ismert Kék angyal is szerepel – a bemutató koncerttel egy napon lesz elérhető a nagyközönség számára.

Vecának a remélhetőleg sikeres lemez elkészítésében nemcsak olyan ismert és nagy nevek voltak a segítségére, mint DJ Sterbinszky, a több slágerével híressé vált szövegíró, Létray Ákos, vagy a zenében évtizedek óta otthonosan mozgó édesapja, Janicsák István, hanem számos fiatal, akiket tudatosan úgy válogattak be a "családba", hogy Vecával közösen ők is el tudjanak indulni a siker felé vezető úton.

Az X-Faktor legjobb női versenyzője arról is mesélt, hogy mit jelentenek a 16 oldalas lemezborítón felsorolt szavak. "Koncepciókon gondolkoztunk, hogy milyen legyen az egész lemez és hogyan álljon össze. Aztán arra jutottunk, hogy én annyiféle zenét szeretek, és annyiféle dolog van, ami engem érdekel, hogy nem tudtuk egy téma köré tenni az egészet, hanem szavakat írtunk le."

Ezek Veca érzéseit, benyomásait mutatják meg és minden szónak külön jelentősége van: hit, lebegés, álmok, sors, magány, vonzalom, vágyódás, küzdelem, tehetség, család, odaadás, hűség, akarat, múlt, szabadság, remény és szerelem.

qyli7nwy1

A sok örömteli eseményt azonban egy kevésbé vidám dolog árnyékolja be: miközben Veca gőzerővel készül a koncertjére, bevallotta, hogy a fellépés után egy nehéz nőgyógyászati műtét vár rá. "Nem feltétlenül akartam róla beszélni, mert nem vagyok az a fajta, aki kipletykálja magáról a legbensőségesebb ügyeit, de sajnos ez kitudódott és elkezdtek róla beszélni, és elkezdtek felhívni ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. Azt szerettem volna, ha azok, akik szeretnek és aggódnak értem, azok először az én számból hallják azt, nehogy fals hírek és pletykák szárnyra keljenek" – fogalmazott a sztár.

A bejelentést követően viszont Vecára még egy boldog esemény várt: örökbefogadó lett, mégpedig az alig egy éves, Nyali névre hallgató farksodró pótmamájaként, "aki" a Fővárosi Állatkert gondozójának elmondása szerint egy mosómedvékhez közel álló rágcsáló.

A bájos kisállat annyira megragadta Vecát, hogy gyorsan leszögezte: testvére, Fali nem is kerülhet máshoz, mint saját nővéréhez, Reginához, és bár csak percekkel korábban ismerte meg az örökbefogadás érzését, máris mindenkit arra biztatott, kövessék a példáját.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.