Halálos kór támadta meg Király Viktor testvérét!

Rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak a közelmúltban Király Viktor ikertestvérénél, Benjaminnál

Király Linda és Király Viktor testvére, Benjámin jelenleg Hollandiában él – két hónappal ezelőtt egy vizsgálat rosszindulatú daganatot mutatott ki nála. Király Benjamin igyekezett nem megijedni: egy percig sem hitte el, hogy legyőzi őt a betegség. Keményen küzdött – a daganatot lokalizálták, ezzel Ben a gyógyulás útjára lépett. Mára tünetmentes.

A fiú az érdeklődésre megerősítette, hogy szembekerült a halálos kórral, de orvosai szerint sikerült is azt legyőznie – adta hírül a Napi Ász.

Király Viktor nemrég számolt be arról, hogy gyakorlatilag egyedül marad hazánkban, mert nővére, Linda visszament Amerikába, Ben pedig egy munka miatt költözött Amszterdamba.
10799A testvérek édesanyja is megharcolt azonban az elmúlt években a rákkal. Ma már nyíltan beszélnek a rettegett kórról, de annak idején a csinos asszony nem mindennapi küzdelmet folytatott az életben maradásért. Ennek már több éve. 

A Király-gyerekek édesanyjánál petefészekrákot diagnosztizáltak. Gabi azonban végig igyekezett erős maradni és gyermekeit is biztatta. Mindannyian hittek benne, hogy a mama felépül.

Király Linda visszaidézte a nehéz időszakot. A gyerekek 15-16 évesek voltak akkor, anyjuk pedig minden erejével azon volt, hogy ők ne vegyék rajta észre a félelmet. 

Végül környezetváltozásra volt szüksége, ezért költöztek vissza Magyarországra. Ma az asszony teljesen egészséges.

Forrás: