Gubás Gabi látássérült gyerekekkel sütött együtt

A Vakok Iskolájában, kiflikészítésben segédkezett Gubás Gabi, aki visszatérő támogatója a közmédia Jónak lenni jó! kezdeményezésének, idén jószolgálati nagykövetként segíti az akciót.

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) a közmédia idei, immár tizenegyedik Jónak lenni jó! című adománygyűjtő akciójának kedvezményezettje. Az érdekvédelmi szervezet missziója, hogy támogassa a vak és gyengénlátó emberek önálló életvitelét és esélyegyenlőségét – ehhez nyújt segítséget Magyarország legnagyobb médiavállalata. Az akció fővédnöke Dr. Roska Botond, a világhírű neurológus professzor – akinek kutatási területe a látás-visszaállítás –, Szalai Ádám nyolcvanhatszoros válogatott labdarúgó és Gubás Gabi Jászai Mari-díjas színművész pedig jószolgálati nagykövetként segítik a nemes ügyet. A közkedvelt előadó nemrég a Vakok Iskolájában járt személyesen, ahol hangos mérleg segítségével kiflit sütött látássérült gyerekekkel.

gubás gabi

„Ha megtehetem, akkor természetesen kötelességemnek érzem, hogy segítsek. A Jónak lenni jó! idei akciójával a vak és gyengénlátó embertársainkra irányítjuk a figyelmet, akiknek a mindennapi élet sokkal több kihívással jár, külön munkába, odafigyelésbe kerül. Szívesen vállaltam a felkérést, hogy jószolgálati nagykövetként csatlakozzak az akcióhoz, mert ez egy jó ügy, és az adományok biztosan oda kerülnek, ahova kell” – hangsúlyozta az M1 Híradó riportjában Gubás Gabi.

A színművész korábban személyes felajánlást is tett; a Boeing, boeing című darabban viselt, dedikált sálját ajánlotta fel. Az ismert emberek relikviáit a Jónak lenni jó! honlapján lehet megtekinteni, ahol a többi között Béres József kutatási naplójának részletét, Kapás Boglárka dedikált úszósapkáját és a riói olimpiai fáklyát is megvásárolhatják az adománygyűjtő akciót segíteni vágyók.

Olvasd el ezt is!

Videó – Gubás Gabi tudatosan építette újra önmagát

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.