Gólyahír – Megszületett Kasza Tibi második gyermeke

Kasza Tibi a mintegy 110 ezer tagot számláló fogyókúrás csoportjában osztotta meg a nagy hírt: tegnap világra jött második gyermeke.

Az énekes végig a felesége, Manker mellett volt a szülés során.

“Megszületett a második kislányom, Kasza Liza Panna. A baba és a mama is jól van. Most egy kicsit elszakadtam tőlük, hazaszaladok, hogy Lorával töltsem az estét, aki most a mamával van. A kis Kasza Liza Panna megérkezett a világra, csodaszép, álomszép! Manker is fantasztikus volt, nagyon büszke voltam rá. Most már négyen vagyunk, négyen vannak Kaszáék! Nagyon boldog vagyok, elképesztő nagy élmény volt” – osztotta meg a Challenge csoportban Kasza Tibi, aki a világ legszerencsésebb emberének tartja magát.

A népszerű énekes-műsorvezető első kislánya, Lora Bella 2018-ban született. Feleségével mindig két gyermekre vágytak, és ez most megadatott. 

 

Tibivel az elmúlt egy évben nagyot fordult a világ: jókora súlyfeleslegtől sikerült megszabadulnia. A fogyókúrába súlyos betegség miatt vágott bele.

„Az élet hozta kényszerűen ezt a változást. Életmódot kellett váltanom, mivel egy rutinvizsgálat során kiderült, hogy S3-as zsírmájam van, ami a zsírmáj legsúlyosabb állapota. Ez egy akkora pofon volt, ami egyértelműen megkövetelte, hogy 180 fokos fordulatot kell vennem az addigi életmódomat tekintve. Elkezdtem naplózni, hogy mit hogyan csinálok, milyen eredményeket érek el. Egy fantasztikus fejlesztő-csapattal megalkottuk azokat a termékeket, amelyekkel könnyebben és látványosabban tudtam fogyni, mint eddig valaha” – mesélte Kasza Tibi a Joy.hu-nak.

Olvasd el ezt is!

Kasza Tibi így élte meg kislánya születését

 

Forrás: