Kasza Tibi így élte meg kislánya születését

Kasza Tibi és felesége a közösségi oldalon tudata a nagy hírt, hogy megérkezett kislányuk. A sztárpár úgy érzi: boldogabbak nem is lehetnek.

8:47-kor megszületett a kislányunk Lora Bella, a baba és a mama is jól vannak. Kimondhatatlanul boldogok vagyunk és nagyon szépen köszönjük mindenkinek azt a rengeteg szeretetet, ami az elmúlt 9 hónapban áradt felénk” – mondta a Blikknek a büszke és boldog apuka.

Életünk legszebb napja! Ma reggel 08:47-kor megszületett Kasza Lora Bella! Nagyon büszke vagyok Manóra, példás apukaként állt helyt eddig! Nagyon boldogok vagyunk, köszönjük a rengeteg kedvességet, amit kaptunk tőletek” – írta közösségi oldalán Kasza Tibi felesége, Andrea.

Egy nappal később Kasza Tibi osztotta meg érzéseit.

Sokan értetlenkedve kérdezték, hogy tényleg bent akarok lenni a szülésnél? Nem is értettem, hogy maradhatnék ki ebből. Simogatni a kis szerelmem fejét közben, erőt adni neki, biztonságot sugározni, amikor kiszolgáltatottnak érzi magát. Számomra nem volt kérdés, hogy ott kell lennem vele. Amikor megszületett a kislányunk, azt hittem zokogni fogok majd, mint egy kisgyerek, érdekes, de nem ez történt. Megható pillanat volt persze, de inkább olyan érzés kerített hatalmába, mintha Lora mindig is velünk lett volna. Beindultak a természetes apai ösztönök, és tudtam, hogy mostantól nekem kell vigyázni rá. Hatalmas a szerelem” – írta Kasza Tibi

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.