Ezzel a betegséggel küzd Csonka András

Csonka András teljes mértékben átalakította étkezési szokásait, mióta refluxot diagnosztizáltak nála. Fájó szívvel, de néhány kedvenc fogásának is búcsút kellett intenie.

A színész nem sokat pihent a nyár folyamán, az őszi-téli szezonban hét színházban is színpadra lép majd. Bár a színész hosszabb időre nem tudott elutazni, egyetlen helyszínt ezúttal sem hagyott ki.

Kétéves korom óta fix pont az életemben Siófok. Ott van nyaralónk, minden nyári emlékem oda köt. Az első disco, az első lángos, hekk, kihagyhatatlan pont az életemben ez a hely” – mondta az RTL Klubon látható Kalandozóban a színész, akinek  nemcsak a nyár folyamán, hanem egész évben oda kell figyelnie mikor, mit fogyaszt.

Nehéz eset vagyok az étkezés terén, a reflux miatt meg van kötve egy kicsit a kezem. Annak idején minden reggel lecsót ettem, nem is akármilyet. Oda volt készítve a zsebkendő a tányérom mellé, ugyanis bogyiszlói paprikából készítettem, így méregerős volt. Ennek sajnos már annyi, ilyet nem ehetek” – árulta el Csonka András, akinek nem ez az egyetlen dolog, amiről le kell mondania.

„Hasonló okokból az ázsiai konyháról is le kellett mondanom, nem ehetek annyira erősen, fűszeresen. Az olasz konyha az én igazi kapaszkodóm. Idén nyáron volt lehetőségem Olaszországba ellátogatni. Elaléltam a gyönyörtől, olyanokat ettem. Ha valahol magas szinten van a gasztronómia, az a hely Olaszország” – mondta a műsorvezetőnek, Tuka Nikinek a színész, aki ősszel élete első, élőzenés estjére készül. – „Életem első élőzenekaros estjére készülök. Szeretném, hogy ez egy hatalmas buli legyen, kicsit izgulok, de már nagyon várom” – tette hozzá Csonka András.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.