Erre biztatja nőtársait Megyeri Csilla

Megyeri Csilla büszke arra, amit elért: önálló, független nőként tud létezni, még akkor is, ha közel egy évtizede párkapcsolatban él. Állítja: semmiben nem változna az élete, ha egyik pillanatról a másikra egyedülállóvá válna.

Csilla arra bíztatja követőit, hogy tanuljanak, dolgozzanak és kitartóan, lépésről-lépésre haladjanak a céljaik felé – önállóan.

Rólunk sokan nem tudják, hogy Zsoltival külön kasszán vagyunk. Én nem az a nő vagyok, aki pénzt kér a párjától valamire. Nekem ezt a szüleim megtanították, hogy mindig állj a saját lábadon, legyen tartalékod, legyen bevételed, ne függj férfitól! Soha. Ha Zsoltival vitatkozunk, néha azt mondom neki, hogy az én anyagi helyzetem semmiben nem változna, ha holnap itthagynálak. Ez tök jó dolog, mert ad egy magabiztosságot, és én ezt tartom normálisnak. Erre nőként büszke vagyok” – mondta Megyeri Csilla, a Spirit FM-en is hallható #nofilter-Nők, filter nélkül Köböl Anitával adásának vendége.

Csilla az élet más területén is fontosnak tartja, hogy ne az érdekei alapján alakítsa emberi kapcsolatait. Pedig sokan rá akarták sütni ezt a bélyeget.

„Kaptam kritikát, hogy anno egy nagyon sokak által kedvelt, most már kevésbé nagy követőszámmal rendelkező celebbel azért kezdtem barátkozni, hogy a követőbázisomat tudjam ezzel gyarapítani. Nyilván nagyon sok mindenkiben ott van az érdek, de aki engem tényleg ismer, az tudja rólam, hogy ha barátkozom valakivel, azt csakis azért teszem, mert nekem tényleg szimpatikus az a valaki. De alapvetően úgy gondolom, hogy a celebbarátságok nem annyira szoros barátságok. Ez egy felszínes világ. Senkire nem haragszom, volt olyan hölgy, aki engem hónapokon keresztül folyamatosan bántott, illetve próbált lehúzni, rossz színben feltüntetni. Én rá sem haragszom. Szerintem mindenki élje a saját életét és boldoguljon. Hogy foglalkoztat-e, hogy megélhetési celebekkel vagyok körülvéve? Engem nem érdekel. Én nem ezt látom bennük, nem azért barátkozom velük” – tette hozzá Csilla a #nofilter-Nők, filter nélkül Köböl Anitával műsorában.

Olvasd el ezt is!

Versenyt fogy vőlegényével Megyeri Csilla

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.