Carmen Electra cardio?

Carmen Electra a testéből él: modellkedik, színészkedik, táncol, énekel? – vagyis ha valakinek, neki tényleg nem mindegy, hogy néz ki. Lessünk el néhány trükköt!

Carmen Electrát leginkább a Baywatchból ismerhetjük, de hírnevet szerzett a Pussycat Dolls táncosaként, jópár alkalommal szerepelt a Playboy címlapján, és láthattuk olyan filmekben is, mint a Horrorra akadva, a Csajozós film, vagy a Katasztrófafilm – hogy csak a leghíresebbeket említsük.

Televíziós műsorvezetőként, modellként különösen fontos, hogy mindig tökéletes formában legyen, szerencsére trükkjeit nem sajnálta megosztani rajongóival, így most mi is elleshetünk néhány ötletet.

A híresség idén töltötte be 39. születésnapját, de úgy véli, minden korosztály megtalálhatja a magának megfelelő mozgásformát, ő például a cardio-sztriptízt választotta.

14463

"Öt éves korom óta táncolok, de valami újat szerettem volna tanulni, így kerültem a Pussycat Dolls táncosai közé, ahol rengeteg tapasztalatot szereztem." – mesélte korábban. "A sztriptíz sokkal élvezetesebb, mint az, amikor megtanulsz néhány tánclépést és azokat ismételgeted. Ezt sosem lehet megunni!"

Persze a mozgás nem minden, és vele is előfordul, hogy valamiért nem jut rá ideje, ki kell hagynia néhány edzést. Ezért az étkezésre is nagyon odafigyel. Emellett más tanácsokkal is ellátja a szexi alakra vágyó hölgyeket.

"Sose légy túl kemény magaddal! Ha "megcsúszol" és eltérsz az eredeti tervtől, akkor is nyugi, semmi baj nem történt, csak apránként vedd fel újra a tempót, dolgozd ki a számodra ideális edzéstervet és étkezz egészségesen." Ő már csak tudja, hisz van, mikor ő is elégedetlen a testével. De nem engedi át magát ennek az érzésnek és gyorsan visszaszerzi önbizalmát egy kis mozgással.

Forrás: