Bálizs Anett láthatatlan fogszabályzója

Bő egy éve rendszeres orvosi kezelésre jár a Jóban Rosszban főnővére. Bálizs Anett szerencsére semmilyen betegség nem gyötri, mosolyát tökéletesítette egy speciális, láthatatlan fogszabályzóval.

Bálizs Anett régóta szerette volna mosolyát tökéletesíteni, de fontos volt számára, hogy a munkájában ne akadályozza egy csúnya fogszabályozó. Éppen ezért esett a színésznő választása Dr. Hermann Gáborra, aki igazi specialista.

„Nagyon hamar eltelt ez a bő egy év, és kizárólag pozitív emlékeket őrzök a kezelésről. A láthatatlan síneket a nap húsz órájában viselnem kellett. Gyakran forgatások alatt is bennhagytam, ilyenkor kicsit jobban kellett figyelnem a beszédre, de senkinek sem tűntek fel az átlátszó szerkezetek, ez hatalmas előny volt. Szerencsére egyáltalán nem volt fájdalmas ez a pár hónap, hiszen kis lépésekben haladtunk.” – mesélte Anett, aki gyerekkorában már hordott fogszabályzót.

BalazsiAnett

„Nagyon kellett óvnom a síneket, általában a fürdőszobában tartottam, de sajnos volt rá példa hogy a kutyám, Missy kicsit megrágta. De Hermann Gáborék csapata nagyon profi, ők maguk készítik a fogszabályzókat, így gyorsan pótolni tudtuk a megsérült síneket. Mindig segítőkészek voltak, igazi családtagként fogadtak, őszintén hálás vagyok nekik.” – tette hozzá a színésznő, aki azt is elárulta, pár évig még éjszaka hordania kell a fogszabályzót, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Anett nagyon szépen viselte a készüléket. Örülök, hogy hozzájárulhattunk ahhoz, hogy szép fogsorával felhőtlenül mosolyoghasson. Nem csak a színészek között a legnépszerűbbek ezek a kivehető, átlátszó fogszabályozó készülékek. Komfortosak, a kezelés láthatatlan, ugyanakkor hatékony.

BalizsiAnett_DrHermannGabor

Különösen a legújabb 3D technológiával kiegészítve, mely az amerikai láthatatlan kezelésekhez hasonlóan lehet, gyors, tökéletes kezeléseket végezni az amerikai kezelések díjánál lényegesen kedvezőbb feltételek mellett.” – árulta el Dr. Hermann Gábor, aki Anett mellett többek között Kondákor Zsófi mosolyát is megszépítette.

Forrás: