Kállai Idikó

fitness szakértő

Fitness világbajnok, aki számára a sporteredmények nem csak a célokat, hanem az eszközöket is jelentik a harmonikus és teljes élethez. Aktív versenyzőként és oktatóként példamutató szenvedéllyel képviseli az egészséges életmódot, pozitív gondolkodása alap a XXI. századi ember számára. Elkötelezett pártolója a helyes táplálkozásnak és a mozgásnak, a testi és lelki egyensúly fenntartásában a család és a munka, a kötelezettségek és a szabadság aránya egészséges fenntartásának a híve.

 

Sportpályaffutása során szerzett kézilabda edzői, aerobic edzői, ssportmenedzseri. steep reebok master trainer-i képzettségét életmód tanácsadóként is kamatoztatja. Állapotfelmérési szakterületen a táplálkozás és a mozgás összefüggéseivel kiemelten foglalkozik. Első nemzetközi sikereit1994-ben érte el a Ms. Fitness Európa Bajnokságon elért kitőnő eredményével.. 1995-ben Ms. Fitness Európa Bajnok, 1996-ban Ms. Fitness Hungary bajnok és 1998-ban Ms. Fitness World Bajnok.

 

Magánéletében is szerény és önfeláldozó, a sportban és a mindennapi életben vallja: a mindenki számára fontos sikerek kulcsa mindenkinek a saját előrehaladásában, fejlődésében rejlik. Nem másokkal, hanem magunkkal kell összemérni magunkat – ez a sikerek, a biztonságos élet alapja, függetlenül az életkortól,az egészségi állapottól és a mozgáskészségtől.

 

www.kallaiildiko.hu

Forrás: