Berki Krisztián mentős-koktéllal pörög fel

Berki Krisztián rengeteget dolgozik és keveset alszik – ez pedig néha meg is látszik az egészségi állapotán. Ám szerencsére szuper praktikája van arra az esetre, ha a kimerültségtől ágynak esne.

„Aki ismer, az pontosan tudja, hogy két éve napi 3-4-5 órákat alszom folyamatosan, és ezt nem nehézségként vagy problémaként élem meg, hanem erről szólnak a mindennapjaim. De az utóbbi időben nem voltam nyaralni, nem volt pihenni, hanem ahova megyek, ott dolgozom, ami megterheli a szervezetet.

Két-három hét feszített munkatempó után a test jelez, hogy most kéne egy picit leállni és pihenni. Ez történt néhány hete is: én ilyenkor általában belázasodom. Egy nagyon kedves orvos barátomat, Magyar Mátyást szoktam ilyenkor felhívni, hogy segítsen.

Ilyenkor egy úgynevezett mentős-koktélt kapok, ami egy infúzió tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal, ami felturbózza az immunrendszerem. Azt a napot pihenésessel töltöm, feltöltődök és más megyek is tovább. Nekem ennyi elég ahhoz, hogy újra csúcsformába kerüljek” – árulta el Berki Krisztián, aki számára nagyon fontos volt, hogy hamar rendbe jöjjön, hiszen kislánya, Berki Natasa Zselyke most írta alá élete első modell szerződését a My77 divatmárkával.

Forrás:

Miket használtam a megoldáshoz?

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.