Gottlieb Ildi

intim tréner

Egészségügyi pályámnak köszönhetően már fiatal koromtól emberekkel foglalkozom, a sportoktatói pályafutásom, viszont az emberek életének egy más területére is adott betekintést. Intim trénerként pedig 2002 óta foglalkozom egy speciális és életünkben sok területet átölelő témával. Ez a medencefenék gyengeségből adódó intim problémák témaköre.

Sokszor találkozom, a szégyenérzet, a hárítás, a halogatás vagy az információ hiánya miatt hosszan hordozott és megélt intim gondokkal. Tréningemen nagy hangsúlyt fordítunk a párkapcsolat megőrzésére és színesítésére, a szexuális élet fellendítésére, az intim problémák és a civilizációs ártalmak (ülőmunka,székrekedés)tüneteinek a megelőzésére és megszüntetésére, a szülésre felkészülésre, és a szülés utáni regenerálódásra.

A változó kori gondok elkerülésére. Bízom a prevenciós elvű szakmai gondolkodásban, és kihívásom ez a terület. 2009-ben kidolgoztam egy tematikát Intimfitness néven, ami lehetővé teszi, hogy az tanfolyamok mellett, egy kis napi fitnesz ágyazottan is jelen legyen a gátizmok karbantartása.

Az Intimfitness Trénerképzésem keretében megvalósult, az egészségügy és a sportoktatás közti szakmai híd megteremtése, ami magasan kvalifikált szakedzői pályára invitálja a hivatástudatos embereket.

Szeretem átadni az embereknek az örömteli mozgás élményét. Megmutatni, és megtanítani,hogy mennyivel tartalmasabb, energikusabb, felszabadultabb és sikeresebb életet élhetnek hosszabb távon, akik rendszeresen végeznek testedzést. Természetesen egy jól megalapozott gátizom kondícióval kezdve.

Nem csak saját fejlesztéseim vannak, folyamatosan bővítem szakmai tudásom, az egészségügy, a fitnesz és a természetgyógyászat területén. Emellett 2002 óta publikálok szakmai témákban.

Szakterületeim, végzettségeim:

Intim tréner

Intimfitness módszer kidolgozója

Sportoktató

Személyi tréner

Reflexológus

Eü szakasszisztens

2013. GTA. Gerinctréner

2012. Stretching és ellazulás technikák

2009-2013 KETA Teológia szak

2007. Sportoktató Testépítés-Fitness szak/IFFA personal tréner

2006. Internet marketing.

2005. NLP asszertív kommunikáció

2005. MBT instruktor-tréner

2004. NLP practic.

2003. NLP gyógyító.

1996. Reflexológus

1994. TF.Body.power szak

1988. Egészségügyi Szakiskola/Szövettan-labor, szakasszisztens

1985. Semmelweis Ignác Egészségügyi Szakközép Iskola

Forrás: https://napidoktor.hu/index