Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna

gyermekorvos

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szereztem diplomát 1998-ban, „summa cum laude” minősítéssel. 2009-ben szakvizsgáztam csecsemő- és gyermekgyógyászatból. Az ehhez szükséges szakmai gyakorlatomat a tatabányai Szent Borbála Kórház, a komáromi Selye János Kórház és a székesfehérvári Szent György Kórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályain szereztem, és közben megszületett három gyermekem, Barnabás (2000), Borbála (2002) és Boldizsár (2004).

2012 decemberéig házi gyermekorvosként és iskolaorvosként dolgoztam Várpalotán. Csecsemő- és gyermekgyógyászati magánrendelést 2012.szeptember óta végzek lakóhelyemen, Móron.

A csecsemő- és gyermekkorban jelentkező, testi megbetegedések megelőzése, holisztikus szemléletű gyógyítása mellett speciális érdeklődési területem a csecsemő- és gyermeklélektan, a fejlődés- és neveléspszichológia. Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karán az „Integrált szülő-csecsemő konzultáció” szakirányú továbbképzésen veszek részt. Közeli tervem a perinatális haptonómia elsajátítása, tematikus műhely keretében.

További információk a rendelésemről, valamint csecsemő- és gyermekápolás, gyermekbetegségek témájában honlapomon, a www.babaharmonia.hu oldalon található.

Forrás: