Borek Barbara

borek_barbaraLakberendező

Borek Barbara vagyok, 1978-ban születtem. Idegenvezetöként dolgoztam, 5 évig, minden kontinensen, sok ember által sok kultúrát ismertem meg. Itt szerzett ismereteimet is hasznosítom a lakberendezés során. Éltem közel keleten, távol keleten, amerikában és Európa szinte minden országában megfordultam.

Lakberendezői tanulmányaimat a Junior Art Centerben kezdtem meg, majd távol keletre költöztem, ahol egy ausztrál cégnél volt szerencsém ötvözni a távol keleti és az európai stílust luxus tengerparti házakban, apartmanokban, szállodában és étteremben. Jelenleg is dolgozom, de Magyarországról, ahol terveim szerint még jópár évig maradni is fogok, két kislányom miatt.

Munkáim során megismerkedtem a különböző anyagok használatával, újabb, európában ismeretlen bútorstílussal, berendezéssel számunkra idegen szemszögből. Ezen ismereteimet hasznosítva szeretném itthoni munkáimat folytatni illetve ismereteimet átadni.

Nem idegen számomra az amerikai koloniál stílus, az angol elegancia, az észak európai letisztutság, a spanyol sokszinüség, a tengerparti praktikus egyszerüség és az olasz stílus sem. Mégis a legközelebb a távol keleti (indiai, kínai, thai) stílus áll szívemhez, illetve a gyerekszoba design, ami az új szerelem.

Forrás: