Ragó Mónika

rago_monika_198x198Ruhaipari technikus

Ragó Mónika vagyok, szakmámat tekintve ruhaipari technikus, de a textil mellett mindenféle anyag érdekel, ami körbevesz és meghatároz.

Funkcionalitásuktól függetlenül figyelem a tárgyakat és a bennük rejlő lehetőségeket. Ezt, valamint a burkolásban, festésben, bútorkészítésben szerzett saját tapasztalatot a lakberendezés területén is tudom kamatoztatni.

A lakással stílusban, színben harmonizálva és a tulajdonos egyéniségére szabva készítek dekorációkat, ágytakarókat, párnákat, függönyöket, faliképeket, szőnyegeket és egyéb textil kiegészítőket.

Kedvenceim az egyedi készítésű patchwork babatakarók, melyeket játszószőnyegnek és falvédőnek is lehet használni, akár névvel, fényképpel téve személyesebbé.
A patchwork, quilt technikát felhasználom táskák, tolltartók, pénztárcák készítéséhez is.

Kényelmes babzsák foteljeim nagy örömet okoznak Barátaimnak, nemre és korra való tekintet nélkül, mint ahogy textil figuráim és babáim is.

A textil mellett szívesen foglalkozom gyapjúval is. Csodás formakialakítása számtalan lehetőséget rejt magában akár más anyaggal összedolgozva is, az öltözék kiegészítőtől kezdve az ékszereken át a virágcsokrokig.

A lehetőségek előttünk hevernek, engedjük szabadon fantáziánkat,
varázsoljunk együtt!

E-mail: [email protected]

Forrás: