Garantált fogyás elektrolipolízissel!

Sokan szorgoskodnak a nehezen ledolgozható, helyi zsírpárnák eltüntetésén. Dr. Altmár Erika, a napidoktor.hu szakértője segít a fogyásban!

Az elektropolízis minimális kockázattal járó, műtéti beavatkozást nem igénylő módszer a fogyásra. A kezelés során ötvözik a tűszúrásos akupunktúra és a modern technika ehetőségeit. A módszer lényege: a ,,ledolgozandó? zsírszövetbe vezetett tűpárokon keresztül alacsony frekvenciás áram segítségével oldódik ki a zsír a zsírsejtekből, melyet a keringés elszállít, a szervezet pedig feldolgoz illetve kiválaszt.

Mi lehet annak az oka, hogy manapság még a hollywood-i  sztárok körében is ez a legelterjedtebb fogyási eljárás?

Az elektrolipolízis az egyik legkorszerűbb, orvosok által végzett eljárás a helyi fogyás elősegítésére, vagy a felhalmozódott zsíranyag csökkentésére, eltávolítására. Az elektrolipolízis segít megszabadulni az egyéb módszerekkel- mint például diéta, sport ? nehezen csökkenthető helyi zsírpárnáktól. Nincs veszélye, nincs mellékhatás , kényelmes, biztonságos, hatékony módszer.

Van esetleg valami összefüggés az elektrolipolízis és a zsírleszívás között?

Az elektrolipolízis egy kíméletesebb, a műtétet kiváltó módszer. Előnye a zsírleszívással szemben, hogy a természetes fogyási folyamatot imitálja időben erősen felgyorsítva, ezért   élettaninak tekinthető. A kezelés kissé nagyobb testfelületre terjed ki egy kúra alatt, a bőr a zsírvesztés ütemét követve folyamatosan feszesebbé válik. Természetesen a megfelelő étrend és folyadék fogyasztás is fontos, ehhez is adunk segítséget.

A változás testsúlyban vagy test körfogatban (centiméterben) mérhető?

Mindkettőben. A kúra elején  és végén testösszetétel meghatározás történik, a mérések szerint a változás testsúlyban, a kezelt területre vonatkozóan testkörfogatban, valamint kiemelt módon testzsírparaméterekben (testzsír% és testzsírtömeg) is jelentős. Méréseink szerint a testsúlyveszteség kb. 85% -a zsírvesztés!!, és ez a testösszetétel normális irányba történő elmozdulását is eredményezi.

Hogyan távozik a kezelés során a zsír?

A vizelet útján.

Mennyire fájdalmas a kezelés, és a tűk behelyezése?

A kezelést vékony, finom tűkkel végezzük, szerepük abban áll, hogy a zsírszövetbe vezessék a gyenge intenzitású áramot. Az orvosi gyakorlatban használt, leginkább vérvételre, injekció beadására szolgáló tűkkel történő szúrás ebből adódóan sokkal fájdalmasabb. A tűszúrások nagy része szinte nem is érzékelhető. Maga a kezelés egy belső bizsergő, masszírozó érzéssel jár.

Férfiak estében is alkalmazható  ez a kezelés kellő eredménnyel?

Kezeltjeink kb. egyharmada férfi. A kezelés esetükben általában nagyon eredményes, mert a súlyfelesleg leginkább a hasra korlátozódik, és a hormonális hatások is kedvezőek.

Mekkora változás várható a kúra végére?

A tíz kezelésből  álló kúra általában 1-1,5 ruhaméret csökkenést erdményez a kezelt területen.

Forrás: