30 éves lettem. Viszlát kollagén? Üdv ráncok?

A kollagén a testünket megszilárdító, összetartó rostanyag, melynek termelődése megszűnik 30 éves kor felett, ám akupunktúrával ismét fiatalságmegőrző munkára foghatjuk testünket.

Bőrünk 75 %-a kollagénből áll, emellett az inak, kötőszövetek, ízületek, izmok, porcok, a haj, és létfontosságú szervek természetes összetevője. A kollagén a testfolyadékban is megtalálható, azt erősíti.

Más szavakkal, a kollagén természetes protein, legfőbb alkotóeleme a kötőszövet összetartó szerkezetnek. Szerkezeti tulajdonságain kívül, a kollagén a növekedés és a majdnem minden testszövet megújulásának elsődleges serkentője. Sok, az öregedéshez kapcsolódó betegség kialakulása, szoros összefüggésben áll a rendelkezésre álló kollagén mennyiségével és magával a kollagén-hiánnyal.

A ráncok kezdete

A test kollagén-termelése az életkorral egyre csökken. Drámai módon lelassul. Először azt vesszük észre, hogy 30 éves korunk környékén, arcunkon apró ráncok képződnek. Ebben az életkorban, a gyér kollagén-termelés már károkat okoz testünkben is. Ezekre a hatásokra akkor figyelünk fel, amikor az elváltozások komolyabbak lesznek. Hirtelen kezdenek nehezünkre esni mindennapi tevékenységek, a sport, mint pl. a futás és ugrás. Az izületi fájdalmak, egyre intenzívebbeké válhatnak.

25 éves kortól kezdve testünk évente körülbelül 1%-ot veszít a benne lévő kollagénből. 35 éves kor után gyakorlatilag leáll a termelés, kialakulnak ez első ráncok. A bőr elveszíti a fiatalságra jellemző ragyogását. Hamarosan kialakulnak a barázdák, ráncok és a sötét foltok. A bőr kiszárad, a haj meggyengül és elveszti fényét. Mindenféle testápolót, krémet és hidratálót kenünk magunkra. Csak később jövünk rá, hogy mindez nem elég, miután már több réteg krémet kentünk magunkra. Hogy miért és mi az oka? A tüneteket kezeljük, nem a problémát.14369

Szúrós szépségápolás

A kozmetikai akupunktúra egy hatékony gyógyítási mód, mely csökkenti az öregedés jeleit. A Kínai gyógyászat alapjaira épül, mely során nagyon vékony és apró akupunktúrás tűket helyezünk el az arcon, a nyakon és részben a testen is az akupunktúrás pontoknak megfelelően. A kezelés 3 pilléren nyugszik, mely pillérek a szépség háromszögének csúcsait képviselik:

– Kívülről befelé ? bőrkezelések

– Belülről kifelé ? természetes táplálékok és kiegészítők

– Pszyché ápolása ? lelki problémák, stressz feldolgozása, oldása

14370

A kezelés eredménye: 5-10 évvel fiatalosabb arc. Az akupunktúra aktivizálja a szervezet saját védekező mechanizmusát, ezáltal elsimítja a finomabb ráncokat, feltölti a mélyebb vonalakat. Csökkenti a szem körüli sötét karikákat és ?duzzanatokat?. Segít megemelni az arcon és a nyakon megereszkedett bőrt, ezáltal minimalizálja a tokát, és ugyanígy megemeli a csüngő szemhéjakat.

A kozmetikai akupunktúra további előnyei:

– fokozza az izomtónust

– növeli a vérkeringést, ezáltal a bőr oxigénnel való ellátottságát javítja

– összehúzza a pórusokat, élénkíti a szemet, így lesz fiatalosabb a kinézet

– kezeli a problémás bőrt: akne, ekzema, psoriasis, rosacea, hajhullás, kopaszság?

– belülről hidratálja a bőrt, rózsás orcákat kölcsönöz

– 28 naponként megújuló bőr (leváló felső hámréteg)14371Világsztárok adták arcukat hozzá

Mint alternatív lehetőség ma már egyre többen, köztük számos híresség – Cher, Madonna, Gwyneth Paltrow, Sylvester Stallone, Kate Moss and Susanne Somers: Telegraph 13/8/2004 – fordulnak a tradicionális kínai gyógyászat ezen új ágához, és adják nevüket, arcukat ehhez a bizonyítottan hatékony, non-invaziv kezeléshez, az ?akupunktúrás arcfiatalításhoz?.

Karácsonyi ajándékvadászat

144788Hoppá! Rátaláltál egy ajándékkosárra ebben a  cikkben. Gyűjts  össze további 4 darab  ugyanilyen ikont, majd küldd el nekünk a cikkek címeit a [email protected] e-mail címre december 20-ig. Ha a szerencse rád talál, értékes ajándékokat nyerhetsz!

A partnereink oldalain megtalált további 5 ikonnal növelheted az esélyeid a sorsoláson.

shopping.hu, napidoktor.hu, napiotthon.hu

Forrás: