Polyák Lilla és férje méregtelenítési tippje

Polyák Lillát kamaszkorától kezdve érdeklik a különböző táplálkozási irányzatok. “Évente kétszer-háromszor tartok méregtelenítő kúrát, főleg a tavaszi időszakban fontos ez számomra. Mivel az ember sokszor nem igazán tud odafigyelni az életvitelére, főleg egy feszített munkatempó mellett, a méreganyagok felgyülemlenek és ilyenkor fontos, hogy megtisztítsuk a szervezetünket”- mondta a színésznő, aki azt is elárulta melyik méregtelenítő kúrának hódol évek óta.

A férjemnek, Homonnay Zsoltnak és nekem is nagyon bevált egy méregtelenítés, amelynek alapja pálma-és juharfaszirup, cayenne bors, frissen facsart citromlé és persze ásványvíz! Van rövidebb illetve egy hosszabb, 10 napos verziója is, mi az utóbbit fejeztük most be”- osztotta meg méregtelenítési tippjét a RTL Klub műsorának nézőivel Lilla.

A színésznő az alkalmi tisztítókúrák mellett, mindig is odafigyelt arra, milyen ételek kerülnek a családi asztalra, férjével Homonnay Zsolttal együtt elkötelezett hívei a biotáplálkozásnak.

“Engem már elég korán elkezdtek érdekelni a különböző táplálkozási irányzatok, ez azért lehet, mert elég hízékony alkat vagyok, és gyerekkoromban is nagyon sokat küzdöttem súlyproblémákkal. Ahogyan felnőtté váltam, jobban elkezdtem odafigyelni a táplálkozásra, főleg amikor 3 évig Németországban dolgoztunk Zsolttal. Ott a bioéletmódnak sokkal nagyobb kultúrája van. Úgy jöttünk haza, hogy jobban figyeltünk arra mit eszünk, és amikor megérkeztek a gyerekek akkor még inkább. Természetesen őket is ez irányba próbáljuk terelni”

Forrás: