Készíts húsvéti üdvözlőlapot!

Bár manapság inkább e-mailen kommunikálunk, nem ártana visszahozni azt a varázslatos érzést, amelyet egy képeslap nyújthat a címzettnek. Ha pedig mi magunk készítjük, sokkal értékesebb lesz az a pár sor…

A legjobb módja annak, hogy ünnepi hangulatba kerüljünk az, ha másokat is boldoggá tudunk tenni. Küldjünk ismerőseinknek saját kezűleg készített képeslapokat, hiszen mindenki szeret üdvözlőlapokat kapni. Ha pedig személyre szóló, akkor még értékesebb.

húsvéti kártya

Figyeljünk a részletekre: ragasszunk rá fotót, szolid kis díszt, írjunk rá frappáns üdvözlő szöveget.

Manapság mindannyian időhiánnyal küzdünk, ezért nem biztos, hogy a képeslap minden részletét mi magunk tudjuk készíteni. A hobbiboltokban már kaphatóak olyan kártyák, amelyeket csak ki kell dekorálni, de a már “kész” képeslapokat is feldobhatjuk egyedi szöveggel, képekkel.

husveti kártya2

Csillámragasztóval, habfestékkel és különféle matricákkal is dolgozhatunk. Itt is fontos a mértékletesség, azért mindent ne pakoljunk rá egy üdvözlőlapra. Mielőtt borítékba kerülne a képeslap, dróttal megerősített színes, organza-szalaggal is átköthetjük.

húsvéti kártya3

Ha vicces kedvünkben vagyunk, akkor tojás alakú konfettit is csomagolhatunk a képeslap mellé, így amikor kibontja a címzett valóban üdvözölve érezheti majd magát. Persze a kevésbé vicces kedvű ismerőseinket óvjuk meg ettől a meglepetéstől. A boríték is fontos, ezért fújjuk be ezüst vagy arany festékkel, de húsvéti jellegű pecsételővel is dekorálhatjuk.

És a végén a legfontosabb: időben adjuk postára a lapokat, majd hátradőlve várjuk az elismerő hívásokat. Kellemes Húsvétot kívánunk!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.