Felgyújtották a Music Fm műsorvezetőjét

szilard_eges2

A 89.5 Music Fm Délutáni Road Showjának két őrült műsorvezetője, Balogh Tamás és Horváth Szilárd újra olyat vállalt be élő adásban, melyet rádiós műsorban még senki. Egy Forma 1-es tűzálló overált gyújtottak fel… magukon.

Péntek délután találkoztak a hallgatókkal egy budapesti bevásárlóközpontnál, ahol egyebek mellett megtekinthető volt a F1-es Lotus csapat egyik autója is. Mégsem ez jelentette a szenzációt, hanem az, hogy Horváth Szilárdon meggyújtottak egy Forma 1 pilóta ruhát.

„Voltak már égő pillanatok az életemben, de soha nem gondoltam arra, hogy egyszer átélhetem szó szerint. Piszkosul izgultam.” – mondta Szilárd, miközben vették le róla a még füstölő overált.

Szilard egese

Tamás meg is jegyezte halkan:  „Szó szerint meleg helyzet volt. Vigyáztunk rá, hogy mindenképpen jól süljön el a dolog.”

Persze nem bízták a véletlenre a kísérletet, hiszen a mutatványban segítségükre volt az a Halápi Roland, aki 2008-ban Guinness rekordot állított fel. Őt 472,8 méteren keresztül vonszolta maga után egy ló, miközben nyaktól bokáig lángolt a ruhája.

Roland átadta tapasztalatait a Délutáni Road Show hallgatóinak, műsorvezetőinek, majd segítségével végrehajtották ezt az elképesztő tesztet. Aki élőben nem tudta megnézni, vagy meghallgatni ezt a rádió történelmi pillanatot az megtekintheti a www.musicfm.hu weboldalon.

logo_black_2013

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.