Médiatörténelem: Istenes Bence vezeti a német X-Faktort

Ekkora sikert magyar tévés külföldön még nem ért el: Istenes Bence Németországban is szuperprodukcióval kerül képernyőre.

A népszerű műsorvezető két hete ért haza a Fülöpszigetekről, ahol 50 napig készítették a Survivor legújabb évadát az RTL Klubnak, mától pedig már a német X-Faktor egyik műsorvezetőjeként forgat Kölnben.

2017 elején söpört végig a hír, hogy az ország egyik legnépszerűbb műsorvezetője Németországba költözik családjával, hogy szerencsét próbáljon és idővel képernyőre kerüljön. A kinti sikerhez azonban rögös út vezetett, a sokoldalú műsorvezetőnek ugyanis az alapoktól kellett felépíteni magát, miközben itthon is helyt kellett állnia az RTL Klub műsoraiban.

Kezdetben a háttérben dolgozott, hogy minél jobban megismerje a német piacot és visszarázódjon a nyelvbe, amit gyerekkorában az ott töltött közel tíz év alatt elsajátított. Másfél év kitartó munka meghozta a gyümölcsét, ugyanis a világ egyik legsikeresebb műsorával debütálhat, amiből itthon már három évadot levezetett, méghozzá az X-Faktorral. Németországban kicsit más a műsor struktúrája, mint itthon, kevesebb az élő adás, nincsen mentorház, és erősebb az online jelenlét, ami Bence számára azt is jelenti, hogy a tévés műsorvezetés mellett a social media host feladatait is ő látja majd el.

A családdal nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, sokat voltunk külön Adéllal és volt rengeteg mélypontunk is. Ebben az időszakban volt sok rosszakaróm, irigyem, voltak, akik kinevettek, akik nem hittek bennem és olyanok is akik hátráltattak, de egy percig sem adtam fel. Az, hogy egy ilyen nagyszabású műsorral debütálhatok Németországban, azt álmomban sem gondoltam volna. Elmondhatatlanul boldog vagyok és mindent meg fogok tenni, hogy kint is olyan sikereket érhessek el, mint itthon” – számolt be rajongóinak a friss hírről Bence az Instagram oldalán.

Az X-Faktor a német Sky csatornán lesz látható augusztustól, olyan ismert nevekkel, mint Sido és Thomas Anders.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.