Nyerj jegyet az afrikai gospel és rap koncertre

Ezt a nyereményjátékot már megnyerték. Nézd meg, hogy te vagy-e a szerencsés nyertes!

Szerencsés nyertes:

Liget Regina, Budapest

Nyeremény:

1 db páros jegy (2 darab) az Aba Taano – Or The Joy of Africa 2013. Április 19-ei, 19 órai koncertjére a RaM Colosseumba

 

Öt forró hang. Öt fiatal énekes tele humorral, kreativitással és életörömmel. Zene és tánc kavalkád sok-sok színnel és árnyalattal. Egyedi gesztusok és mozdulatok, ősi hangzások, mai műfajokkal fűszerezve. Különleges zenei élmény.

Ez az Aba Taano ugandai együttes, mely európai koncertturnéja során Magyarországra is ellátogat. A zenekar, melynek neve ugandaiul annyit jelent: „Az ötök”, fiatal ugandai művészekből áll, és többek között szuahéli, ugandai, zulu énekeket és táncokat adnak elő. Lendületük és kifejezésmódjuk magával ragadó.

A formáció tagjai:

  • Nabaale Harriett – mezzoszoprán
  • Nakandi Joan – kontraalt
  • Seluwu Deo – bariton
  • Ssenteza Derick – basszus
  • Kibira Steven – basszus

Az együttes az ugandai árvákat segítő humanitárius Natumayini project keretein belül született, melynek eltökélt célja, hogy az ének és a tánc erejével támogassa az ugandai árvákat, felhívva ezzel a figyelmet az egymásra figyelésre és az elesettek megsegítésére.

Az együttes túl van egy sikeres spanyolországi és hollandiai koncertturnén, ahol óriási ovációval fogadta őket a közönség. A formáció képviselte Afrikát a 2008 augusztusában megrendezett Zaragózai Nemzetközi Expón, ahol az Afrika pavilon hangulatát ők adták harsány és életteli előadásmódjukkal, felejthetetlen élményt okozva ezzel az odalátogatóknak. Azóta járják a világot, hogy fellépéseikkel is felhívják a figyelmet az árvák méltatlan helyzetére.

Afrika öröme és színei” tradicionális afrikai zene, gospel és rap egyveleg az Aba Taano – Or The Joy of Africa ugandai zenekar Európai koncertturnéjának magyarországi állomása. A RaM Colosseumban, 2013. április 19-én és 20-án adnak egész estés koncertet. Az esemény igazi zenei csemegének ígérkezik. Jegyértékesítés országszerte az Interticket jegyirodáiban www.jegy.hu és a ramcolosseum.hu honlapon. A RaM Colosseum a jegybevételekből a fóti Károlyi István Gyermekközpont lakóit támogatja.

 Nyeremény: 2 db jegy az Aba Taano – Or The Joy of Africa zenekar műsorára, 2013. április 19-én 19:00 órára, amelyet a nyertes az előadás napján a pénztárban – névre szólóan vehet át! (RAM Colosseum, Budapest, XIII. ker., Kárpát u. 23.)

Játék ideje: 2013.03.25 – 2013.04.16.

Sorsolás időpontja: 2013.04.16.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.