Visszérműtéten esett át Péter Szabó Szilvi

Péter Szabó Szilvi nem várhatott tovább, kés alá kellett feküdnie. Régóta visszérproblémákkal küzd, és ennek szeretett volna véget vetni.

„A hajlam sajnos genetikai, nem sokat lehetett tenni ellene. Tavaly már sokszor fájt, akkor döntöttem úgy, hogy orvoshoz fordulok. Dr. Krasznai Attila azt mondta, várhatok a műtéttel, de nem érdemes, mert később jobban fog fájni és egyre látványosabb lesz. Nem is gondolkoztam sokat, hiszen február végén indul egy 11 állomásos turnénk Noxtalgia néven, majd egyből utána jön a szezon. Tavaly a For Beauty klinikán volt a mélyvénás műtét, néhány napja pedig a felszíni ereket operálták helyi érzéstelenítés mellett” – újságolta a Blikknek az énekesnő.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A mai nap, a végére értem a tavalyi évben elkezdett visszér kezelésemnek. A mélyvénás műtét után, ma átestem a felszíni vénás műtéten is. A #forbeauty profi csapata és Dr. Krasznai Attila arany kezei, azt hiszem a legminimálisabbra csökkentették a beavatkozás fájdalmait. Úgy mondanám inkább, hogy picit fájt csak, inkább kellemetlen volt. 🙈 Nagyon hálás vagyok @drkrasznai, hogy az idei szezon és a Noxtalgia turné már fájdalommentesen zajlik majd a számomra. 🙏🏻❣️ #jólvagyok #❤️ #withoutpain #happy #thankful #peterszaboszilvia #healthy #instadaily #instagoodmyphoto #instagram #szponzoralttartalom

Péter Szabó Szilvia (@szilvia_peter_szabo) által megosztott bejegyzés,

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.