Hobo megjárta a poklot – Hat napig volt kórházban

Hobo sem menekült meg a COVID fertőzéstől. Elkapta a vírust, sőt kórházba is került…

“Elkaptam a vírust én is, de hat nap alatt megúsztam a kórházat. Bár lefogytam nyolc kilót, már négyet visszahíztam, köszönhetően drága feleségem szakácstehetségének. Irtózatos húsok lesütve, húsos-sajtos makaróni, töltött káposzta, és mivel naponta ötször kell étkeznem, így a szárazkolbász-kiegészítés orvosilag előírt. 15 percről négy hét alatt felmentem napi fél óra szobabiciklizésre, ami dögunalom. Jimi Hendrixet és ZZ Topot hallgatok közben. De mivel két hét múlva el kell érnem a 40 percet, előbb-utóbb le kell hoznom a laptopomat, hogy tekerés közben Clint Eastwood-filmeket nézzek, aki, akárhányadszor nézem, nem okoz csalódást, mindig szitává lő mindenkit” – mesélte a Blikknek a zenész.

Fotó: Broadway Jegyiroda

Hobo még novemberben lett rosszul. Annyira, hogy a felesége mentőt hívott.

A Korányiba vittek, és egy pokoli éjszakát töltöttem ott. Aztán csütörtökre hihetetlen módon sokkal jobban lettem. Jött a vizit, felsorakoztak az ágyamnál a szkafanderbe öltözött orvosok és megkérdezték, mire vagyok allergiás. Drága Elek főorvos úr, csak a beöntésre, azt nagyon nem szeretem – feleltem. Elfogadták” – mondta viccesen Hobo.

A zenész szigorúan betartja az orvosi utasításokat, nem mozdul ki otthonról.

Mecky búcsúztatójára sem mehettem. Itthon a családom körében káprázatosan jól érzem magam. Egyrészt gyengéden és szeretettel ápolnak, másrészt most férj és apa vagyok, nem a „Hobo.” Persze a színpad hiányzik. Januárban reményeim szerint folytathatom a József Attila-estemet a Nemzetiben és a Déryné-program felkéréseinek is igyekszem eleget tenni. Képzelje, itthon főpróbát tartottam, lenyomtam az egész műsort, hogy lássam, mennyire bírom. De az orvosok azt mondják, januárban, februárban hetente csak két előadás engedélyezett” – tette hozzá a Blikknek.

Fotó: Broadway Jegyiroda

Gőzerővel készül februári koncertjére, addigra remek formába szeretne kerülni.

Február tizenharmadikán leszek 77 esztendős, aznap lesz a koncert az Arénában, amelyet eredetileg a hetvenötödik születésnapomra terveztünk. Bár évtizedek óta hajtogatom, hogy a hétköznapok embere vagyok, azonban egy ilyen ünnep különleges ajándék, és ha visszanézek a negyvennégy év alatt lejátszott stadionkoncertekre, öröm és kellemes izgalom tölti el a lelkemet. Csodálatos érzés látni, hogy rengetegen évtizedek óta újra és újra eljönnek vidékről, a határon túlról vagy Budapestről, hogy bár térdig a sz.rban járok, a szeretet a fülemig ér, elhomályosítja a tekintetemet, és a szívembe markol” – osztotta meg a zenész.

Olvasd el ezt is!

Magányosan harcol az életéért Damu Roland – Mindenki elfordult tőle

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.