Húsvéti tojásvadászat a napidoktor.hu-val!

Húsvét alkalmából a napidoktor.hu tojásvadászatot rendez! Keresd a tojásfestéses cikkben elrejtett betűket. Ha kirakod az értelmes szót, megnyerheted a három nyeremény egyikét!

A húsvéti időszak egyik meghatározó kelléke a sonka, a torma és a locsolkodás mellett a piros tojás. De a tojás nem csak a húsvét egyik jelképe, hanem tökéletes eszköz arra, hogy segítségével feldobjuk a készülődés hangulatát. A húsvéti tojáskeresés – amit a gyerekek gyakran tojásbújócskának hívnak – lehet a felnőttek szórakozása is!

A napidoktor.hu Húsvét alkalmából tojásvadászatot rendez minden kedves olvasójának! Két héten keresztül különböző tojásfestéssel foglalkozó, húsvéti tojásokhoz kapcsolódó cikkeket olvashattok a napodoktor.hu-n és testvéroldalain a napiotthon.hu és a napimama.hu oldalain.

A tojásvadászat menete

Minden ilyen cikkben találkozhattok egy húsvéti tojással, ami egy betűt rejt magában. Összesen hat olyan cikket kell megtalálnotok, amiben betűket rejtettünk el. A két hét alatt összegyűjtött betűkből ki kell raknotok egy értelmes magyar szót, amit elektronikus úton beküldtök szerkesztőségünkbe.

Mit nyerhetsz?A helyes megfejtők között az ünnep alkalmából nem egy, hanem három nyereményt sorsolunk ki!

I. – 8 alkalmas Flabelos bérlet és 3 alkalmas fényterápiás bérlet, a Benyovszky Orvosi Központ jóvoltából
II. – 3-5 vagy 7 napos léböjt kúrára vagy karcsúsító programra beváltható Ajándékutalvány, a Napsugár Életház jóvoltából
III. – Kreatív Húsvét Könyvcsomag, az Alexandra Kiadó jóvoltából

 

Keresd a tojásfestéssel kapcsolatos cikkeket 2013. március 19-től a napidoktor.hu, a napiotthon.hu és a napimama.hu oldalain.

További kellemes böngészést és jó tojásvadászatot kívánunk a napidoktor.hu oldalán!

Játék kezdete: 2013-03-19

Játék vége: 2013-04-02

Sorsolás időpontja: 2013-04-03

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.