Természetes ajzószerek- melyik ami tényleg hat, és melyik átverés?

Tedd a szívedre a kezedet: hány cikket olvastál már a természet ajzószereiről? A különféle zöldségekről, gyümölcsökről, fűszerekről és illatokról, amelyek a szexuális vágyat és a teljesítőképességet fokozzák. Vajon valóban működnek?

Nos, a tudósok véleménye megoszlik abban a kérdésben, hogy a kurkuma és a banán valóban felpörget-e, de King’s College London munkatársai már tudják, hogy a válasz a kérdésre igen…csak éppen nem úgy, ahogy hinnéd.

Foto:pixabay.com

A valóságban nem az egyes ételek összetevői hatnak a hormonjainkra és fokozzák ezáltal szexuális éhségünket, hanem az elménk hatalma az, ami ilyenkor működésbe lép. Egyfajta placebo-hatásról beszélhetünk tehát: ha azt hisszük, hogy a jázminillattól jobban megkíván bennünket a kedvesünk és az erekcióink is tovább tart, ez bizony így is fog történni, hiszen a legmélyebb tudatalatti szinten ezt a programot adjuk az agyunknak. Szerencsére adjuk is, majdnem minden esetben. 

Különleges élelmiszerek, amik beindítják a fantáziádat és pároddal együtt az ágyba parancsolnak titeket. Top 5 vágykeltő különlegesség a konyhából!

A legfurcsább afrodiziákumok

 

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.