Erős menstruációs görcs? Erre figyelj oda!

A menstruáció természetes velejárója a női létnek. Ennek ellenére a legtöbb hölgy nem éli meg jól. S nem a kellemetlenség az, ami zavaró, hanem a fájdalom. Az erős, testet összerántó görcsölés, ami nem egyszer kezelhetetlen. Semmilyen gyógyszer nem segít, miközben az érzés kitart. Ráadásul a PMS-ben szenvedők számára már idejekorán elkezdődnek az utált tünetek. Az biztos, hogy így nem egyszerű megőrizni a testi és lelki egyensúlyt, viszont van egy jó hírünk: nem lehetetlen! És még csak gyógyszerek hada sem kell hozzá!

A természet ereje elsöpörheti a kínzó görcsöket?

Igen, erre nagy az esély. A Hölgyi tea fogyasztása ugyanis a görcsoldó gyógynövényi hatóanyagainak köszönhetően és a visszajelzések alapján valóban enyhítheti, sőt akár meg is szüntetheti a fájdalmakat, valamint a kellemetlen, megelőző tüneteket. Erre képes a természet. Megoldást kínál olyan helyzetekben, amik már-már megoldhatatlannak tűnnek.

Változó, hogy kinek mi áll a kínzó tünetek hátterében. Gyakran az endometriózis a ludas, amire lehet, hogy a szakértők legyintenek, mondván nincs rá gyógyír, csak a hormongyógyszerek vagy egy idő után a műtét. De a női problémák jelentékeny százalékban orvosolhatóak. Egyrészt a test megtámogatásával, például a teakeverék rendszeres alkalmazásával. Másrészt pedig a külső tényezők átgondolt uralásával. Mint például bevitt ételek, italok milyensége, vagy egyes vegyszerek mellőzése. Harmadrészt a lelki gócok feloldása sem hagyható ki a képletből, lévén a test-lélek-szellem hármasának egyensúlya az, ami végül magával hozhatja a gyógyult állapotot. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy az orvosi vizsgálatokat, az esetleges műtéteket nem helyettesíthetik a természetes gyógymódok. 

nő, görcs, menstruációs görcs

Akkor nem a tűrés az egyetlen út?

Korántsem! A menstruációs görcs sokak számára egy olyan kellemetlenség, ami sajnos együtt jár a nőiséggel és amit el kell viselni. Ki kell bírni, akárcsak a menstruációt. Ám valójában ez egy csodálatos folyamat, aminek a során a szervezet megtisztul, megújul. Ám az tény, hogy a görcsölés főleg erőteljes formában nem normális és főleg nem olyasvalami, amibe bele kell törődni. A természet többek között erre is gyógyírként szolgál. Az életvitellel összefüggő változtatások ráadásként sokat lendíthetnek az átalakulás szekerén. Legalább a stresszkezelésre célszerű nagy hangsúlyt fektetni!

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.