Elmúltál negyven? Szültél már gyereket? Akkor is jár neked a jó szex!

Sok nő panaszkodik arról, hogy negyven felett vagy épp a szülés után lőttek otthon a szexnek, mert már „nem olyan jó”. Akár bele is lehet nyugodni ebbe a helyzetbe, de annak, aki mégsem akar lemondani a testi szerelemről, van megoldás!

Bár sokan ódzkodnak beszélni az intim problémáikról, itt az ideje, hogy kimondjuk: a várandósság, hüvelyi szülés, korosodás, sőt az esetleges nagyobb túlsúly is tönkreteszi a hüvelyt. Fala meggyengül, a körülötte lévő szövetek rugalmatlanná válnak. Ennek az eredménye az inkontinencia és a szexuális diszfunkció. Szerencsére meglehetősen egyszerűen lehet kezelni ezeket a problémákat a széndioxid intimlézer segítségével. Erről a lehetőségről beszélgettünk Dr. Balogh Illéssel, a Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet nőgyógyász szakorvosával.

Lézer a hüvelybe

Az orvostudomány fejlődésével egyre modernebb terápiás lehetőségeket dolgoznak ki a szakemberek. – Először az erbium lézerek jelentek meg a piacon, de Amerikában tovább fejlesztették a technológiát. Az ottani kutatásoknak a jóval korszerűbb és hatékonyabb CO lézer lett az eredménye. Ez a módszer nagyobb energia mennyiséget juttat a szövetek mélyére, de mivel nagyon vékony behatási pontokon keresztül teszi ezt, nem okoz fájdalmat és lerövidíti a kezelések idejét is, jobb eredményt biztosítva a régi lézerekkel szemben. – mutatta be a technológiát a Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet szakorvosa, aki azt is elárulta, hogy mi történik egy intimlézer terápiás kezelés során.

A kezelést megelőző kivizsgálás után, mikor meggyőződtünk arról, hogy nem áll fenn semmiféle bakteriális vagy gombás fertőzés, ultrahanggal megmérjük a hüvelyfal és a hólyagfal közötti vastagságot, ennek alapján döntjük el, hogy hány kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez. Mivel ezt minden kezelés előtt elvégezzük a terápia során, számszerűen bizonyítható a javulás. A lézer a szövetek mélyére hatolva javítja a kezelt terület vérkeringését, serkenti a kollagén termelődését, ezáltal az érfalak rugalmasabbá válnak és a kötőszövet nagyobb vízmennyiséget képes megkötni. A hüvelyfal simaizom kötegei visszanyerik tartásukat, ismét feszessé válnak, aminek hatására visszaemelkedik helyére az esetlegesen megsüllyedt húgyhólyag, így az első- és másodfokú inkontinenciás panaszok is megszűnnek. A méh támasztószalagjai megerősödnek és a záróizmok ereje is visszatér az intimlézeres terápia hatására. – tudtuk meg Dr. Balogh Illés nőgyógyász szakorvostól.

A probléma egyszerűen… elfüstöl!

És nem csak a szó átvitt értelmében!  Balogh doktor ugyanis elárult egy olyan kulisszatitkot is, amit csak az ismerhetett eddig, aki részt vett egy intimlézer kezelésen!  – A hüvely hámrétege átengedi a hőenergiát, a kezelés végén hatalmas füstnek látszó gőzfelhő távozik az érintett területről, ezzel is bizonyítva, hogy elvégeztük a beavatkozást, hiszen a páciens semmiféle fájdalmat nem érez közben. Maga a dolog meglehetősen meglepő lehet először, de teljesen normális folyamat. A szervezet öngyógyító folyamataitól függ, hogy hány alkalommal kell megismételni a kezelést az előírt 3-4 hetes időközönként, de már az első alkalom után is érezhető a javulás. Szülés után hat héttel el lehet kezdeni az intimlézer kezeléseket a mielőbbi regeneráció érdekében. – mondta el a Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet nőgyógyász szakorvosa, aki arról is beszélt, hogy milyen esetben nem végezhető el a kezelés. – Ha műanyag hálót ültettek be korábban a hüvely falába, nem lehet elvégeztetni a kezelést, mert a lézer megolvasztja azt. – tudtuk meg a szakértőtől.

A boldog nő mellett a férfi is boldog

Egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban fontos helyet foglal el a szex, ez a gyermekvállalás után sem változik. Éppen ezért nem csoda, ha intimlézer kezelések után nemcsak az intim egészségüket visszanyerő nők, hanem párjuk is boldogabbá válnak, hiszen a hüvelyfal elgyengülése a nemi örömöt is csökkenti, sőt, akár el is lehetetleníti, ha a hüvelytágulat olyan méretet ölt. Az intimlézer terápia azonban visszaállítja a hüvely falának feszességét és ezt a pár mindkét tagja már az első kezelés után megtapasztalhatja! – Egyszer, egy pácienst kísértem ki kezelés után, mikor egy nagydarab ember se szó, se beszéd, odalépett hozzám és átölelt. – mesélte Dr. Balogh Illés a Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet nőgyógyász szakorvosa, aki biztos abban, hogy a házaspár azóta is boldog párkapcsolatban él. A szexen legalábbis biztosan nem múlt semmi!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.