11 meglepő tény a melleidről! 1 rész

Ennyire talán még sosem ástuk mélyre magunkat mell-témában! Vajon jól ismerjük a kebleinket? Íme tizenegy érdekes, bizarr vagy éppen csodálatraméltó tény róluk, amit eddig nem hallottunk!

Fókuszban a mellek

1.A nők mindig nagyobb melltartót viselnek. Egy átlagos nő szinte mindig kissé nagyobb méretű melltartót választ, mint amekkorát a valódi mérete indokolna.

2.A nők általában rossz méretet viselnek. A hölgyek 85 százaléka nem a méretének leginkább megfelelő melltartót hordja. Ez igen furcsán hangzik, ám az Intimacy felmérése szerint ez az igazság – szóval, érdemes alaposan megmérnünk magunkat egy mérőszalaggal és csak ezután melltartó-vadászatra indulni, vagy segítséget kérni egy hozzáértő eladótól. Lehetőleg olyantól, aki nem csak ránk akar sózni egy bármilyen méretű és akár előnytelenül is álló melltartót.

3.A nők nagy része nem elégedett a keblével.  Na jó, ez talán nem újdonság! Nagyjából 70 százaléka a hölgyeknek cseppet sincs megelégedve a mellei méretével, vagy úgy általában a megjelenésével – írja az International Journal of Sexual Health. Ezzel szemben a férfiak többségének semmi gondja a nők kebleivel! Szóval turbózzuk fel azt a dekoltázst, és induljon a csábítás!

4.A mellek izgalomba hoznak. A nők 82 százaléka állítja, hogy izgalomba hozza, amikor a férfi a melleivel „játszik”. Tehát érdemes kicsit jobban előtérbe helyezni a kebleket a hálószobában, nagyobb mértékben bevonni az előjátékba!

5.Normális, hogy a mellek edzés közben érzékenyek. Tény, hogy a maratoni futók esetében három nő közül egy biztosan panaszkodik mellfájdalmakra – ezt egy nemrég elvégzett brit tanulmány támasztja alá. A kényelmetlenség-érzés mozgás közben tehát normálisnak tekinthető.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.