Diszkrét segítség az inkontinenciában szenvedőknek

A „Cseppnyi Önbizalom” program keretében ingyenes bemutatótermék segítségével ismertetik meg az érintetteket az új típusú, kényelmes és diszkrét fehérnemű-pelenkával.

Magyarországon minden hatodik embert érint az alkalmi vizeletvesztés, vagyis az inkontencia. Az érintettek emiatt gyakran állandó szorongásban, és szégyenben töltik mindennapjaikat, egyre kevesebbet mozdulnak ki otthonaikból, és lassan teljesen elszigetelődnek a közösségtől. A hagyományos nadrágpelenkák alternatívájaként számukra kínál diszkrét megoldást a „Cseppnyi Önbizalom” program, amely ingyenes bemutatótermék segítségével szeretné megismeretni az érintettekkel az új típusú, fehérneműhöz hasonló kialakítású nadrágpelenkákat.

A fehérnemű-pelenkák érzésre és megjelenésre hasonlítanak a hagyományos fehérneműkhöz, és létezik belőlük külön hölgyek számára kifejlesztett és urak számára készült, valamint unisex típus is. A kényelmes és rugalmas gumírozásnak köszönhetően a termék minden korábbinál szabadabb mozgást, így teljesebb életet tesz lehetővé, illetve sétáláskor nem adja ki a jellegzetes susogó hangot, mint a hagyományos nadrágpelenkák.

Fehernemu_pelenka_3_kicsi

A „Cseppnyi Önbizalom” program keretében az érdeklődők most kockázatmentesen, ingyenes bemutatótermék segítségével ismerhetik meg az új megoldást. A kampány célja egyébként, hogy visszaadja az önbizalmat az inkontinens betegeknek, és megmutassa, hogy van lehetőségük a teljes, biztonságos, szorongástól mentes életre.

Forrás: